Укр
Рус
Паста Другі страви Середземноморська кухня

Паста з креветками в часниковому соусі

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

1177 - переглядів
45 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паста з креветками в часниковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цю пасту з кремовими креветками в часниковому соусі ваша сім'я буде поглинати з величезним задоволенням і проситиме її на обід знову і знову. Один з наших улюблених рецептів з креветками!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з креветками в часниковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи16.1 гр.
  • Калорії220 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть макарони (краще використовувати спагетті) в каструлю з киплячою водою, засипте трохи солі і готуйте відповідно до інструкцій на упаковці до утворення аль-денте. Як правило, це приблизно 10-12 хвилин. Злийте макарони без промивання і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Поки паста готується, приготуйте креветки і соус. Попередньо очищені креветки з невеликою кількістю солі, чорного меленого перцю і паприки помістіть у велику миску і ретельно все перемішайте між собою.

Крок - 2
03

Помістіть промариновані креветки в сковорідку з антипригарним покриттям. Надішліть сковорідку з вмістом на плиту на сильний вогонь і додайте трохи вершкового масла. Смажте замариновані креветки по 2 хвилини на кожну сторону або до тих пір, поки вони не будуть добре прожарені і не стануть прозорими. Перекладіть обсмажені креветки в окреме блюдо, щоб запобігти згоряння інгредієнта.

Крок - 3
04

В ту ж гарячу сковороду додайте трохи вершкового масла із заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю. Обсмажте овоч, до м'якості і золотистого кольору (3-5 хвилин), часто помішуючи.

Крок - 4
05

Додайте в сковорідку заздалегідь очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник (або видавлений через чеснокодавку) і обсмажте вміст ще хвилину, поки він не стане ароматним. Додайте трохи білого вина і варіть, мішаючи, до тих пір, поки не залишиться тільки 25% рідини.

Крок - 5
06

Тепер додайте високої жирності вершки, доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини. Посипте соус натертим на дрібній тертці сиром пармезан і розмішайте ретельно, до отримання вершкового і однорідного стану.

Крок - 6
07

Дайте настоятися вмісту тільки на повільному вогні без кип'ятіння, потім вимкніть вогонь і приправте соус великою кількістю солі, чорного меленого перцю і паприки за смаком.

Крок - 7
08

Вмішайте відварену пасту і приготовані креветки в соус, ретельно перемішуючи, поки всі продукти будуть повністю об'єднані.

Крок - 8
09

Зніміть сковорідку з вогню. Подавайте готову пасту з креветками в часниковому соусі в глибокій мисці з посипаною дрібно нарізаною петрушкою, великою кількістю сиру пармезан і трохи свіжого чорного перцю.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Тетяна - покроковий рецепт, фото 1 Торт Тетяна 90 7 4 з 5 - детальніше -
Цукрова глазур - покроковий рецепт, фото 1 Цукрова глазур 20 1 3 з 5 - детальніше -
М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо на аерогрилі 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Зефір у шоколаді - покроковий рецепт, фото 1 Зефір у шоколаді 55 3 3 з 5 - детальніше -
Оладки на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на сметані 55 3 3 з 5 - детальніше -
Качка тушкована з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Качка тушкована з капустою 160 3 3 з 5 - детальніше -
Тушонка з курки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Тушонка з курки в духовці 175 1 2 з 5 - детальніше -