Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з креветками у вершковому соусі

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2537 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паста з креветками у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ця кремова паста з креветками - страва, від якої ваша сім'я буде гудіти з кожною пробою і просити її на вечерю знову і знову. Один з наших улюблених рецептів з креветками!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з креветками у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки11 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи22.8 гр.
  • Калорії207 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з приготування спагетті. Відправте велику ємкість з підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Киньте в окріп макарони не ламаючи на частини і відваріть відповідно до інструкцій на коробці, але стежте, щоб не переварити (це точно страву не прикрасить).

Крок - 1
02

Злийте воду і відставте ємкість з готовою пастою на час в бік.

Крок - 2
03

Тим часом, у великій сотейник покладіть вершкове масло, відправте на плиту і розтопіть на максимальній температурі.

Крок - 3
04

У розігріте масло помістіть попередньо очищені креветки (використовувати креветки середнього розміру), приправивши паприкою. Обсмажуйте на самому слабкому вогні, перевертаючи кожну креветку окремо, щоб рівномірно просмажити з усіх боків.

Крок - 4
05

Готуйте креветки упродовж приблизно 3 -5 хвилин, потім витягніть з сотейника на тарілку і відставте на час в бік до подальшої їх долі.

Крок - 5
06

А в усе ще гарячий сотейник додайте ще масло, потім видавлений через чеснокодавку часник (або якомога дрібніше нарізаний), приправте паприкою, сухим чебрецем і орегано, перемішуйте все ретельно близько хвилини або до отримання насиченого аромату.

Крок - 6
07

Додайте томатну пасту, знову перемішайте, залийте молоко і жирні вершки, збризніть лимонним соком і долийте курячий бульйон. Доведіть молочну суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте близько 5-7 хвилин.

Крок - 7
08

Додайте в готовий соус спагетті і обсмажені креветки. Перемішайте все до об'єднання всіх продуктів і посипте натертим на дрібній тертці сиром. Поворушіть вміст сотейника ще хвилину, щоб задовольнити смакові рецептори. Поперчіть, посоліть, долийте більше курячого бульйону (якщо необхідно).

Крок - 8
09

Вимкніть вогонь, і відставте макарони насититися ще соусом. Подавайте пасту з креветками, прикрасивши дрібно нашаткованою петрушкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Еклер з масляним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Еклер з масляним кремом 50 5 2 з 5 - детальніше -
Качка по-пекінськи - покроковий рецепт, фото 1 Качка по-пекінськи 90 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Піца 4 сири - покроковий рецепт, фото 1 Піца 4 сири 60 3 3 з 5 - детальніше -
Такос в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Такос в домашніх умовах 40 2 3 з 5 - детальніше -
Борщ з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з яловичиною 70 5 3 з 5 - детальніше -