Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з фаршем і овочами

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

781 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з фаршем і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сьогодні надаємо вам відмінний рецепт смачної і збалансованої страви - паста з фаршем і овочами. Паста - це італійська страва, що готується з макаронних виробів з додаванням різних інгредієнтів, щоб прикрасити смак. Рецептів приготування пасти дуже багато: від найпростіших і нехитрих до вишуканих і оригінальних. Її готують в ресторанах і кафе, це популярна повсякденна страва, яка урізноманітнює ваше меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з фаршем і овочами" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи15.7 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Саме цей варіант пасти з фаршем і овочами стане прекрасним обідом або вечерею для всієї родини. Ситна, поживна, красива і дуже смачна страва - що і потрібно для гарної трапези. Даний рецепт передбачає виконання цілого ряду покрокових інструкцій, які в результаті приведуть вас до неймовірно смачної страви. Але слід зазначити, що всі завдання прості та вимагають мінімум вашого часу. Отже, спочатку чистимо болгарський перець від насіння всередині, миємо й нарізаємо невеликими кубиками. Для того, щоб зробити страву більш яскравою на вигляд, рекомендуємо взяти перець різних кольорів. У нашому випадку ми використовуємо зелений і помаранчевий перці.

Крок - 1
02

Далі чистимо від лушпиння цибулю і дрібно нарізаємо. Помідори миємо, відрізаємо плодоніжки і нарізаємо тоненькими кільцями. Зелену цибулю теж миємо і шаткуємо.

Крок - 2
03

Тепер, починаємо готувати пасту. У каструлю наливаємо води і ставимо на вогонь. Відразу додаємо до смаку сіль і вливаємо трохи рослинного масла.

Крок - 3
04

Після того, як вода закипить, опускаємо в каструлю спагетті. Саме ці макаронні вироби ідеально підійдуть для нашої страви. Спагеті не ламаємо, а відварюємо довгими. Готуються спагетті приблизно 7-10 хвилин, після чого їх потрібно відкинути на друшляк і промити водою, щоб не злипалися.

Крок - 4
05

Поки спагетті варяться, займемося іншою частиною нашої страви. Ставимо на вогонь сковорідку, вливаємо олію і відправляємо половину подрібненої цибулі.

Крок - 5
06

Підсмажуємо цибулю до золотистого кольору, а потім додаємо трохи зеленого перцю і відразу викладаємо м'ясний фарш. Можете використовувати будь-яке м'ясо, яке доводиться вам до смаку. Періодично помішуючи вміст, підсмажуємо кілька хвилин до готовності і знімаємо з вогню.

Крок - 6
07

В іншому сотейнику або сковорідці підсмажуємо другу частину цибулі, сюди ж кидаємо і зелену цибулю. Через хвилину додаємо нарізаний перець.

Крок - 7
08

Поки все це готується на середньому вогні, в окремій ємності розмішуємо томатну пасту з водою, щоб вийшов томатний соус середньої консистенції. При бажанні ви можете використовувати вже готовий томатний соус, просто додайте його трохи більше.

Крок - 8
09

Отже, вливаємо цей соус в сотейник, все добре перемішуємо і продовжуємо готувати ще хвилин 4-5, після чого додаємо вже підсмажений фарш з цибулею. Знову перемішуємо вміст і залишаємо томитися на невеликому вогні.

Крок - 9
10

Переходимо до наступної частини нашого приготування. На сковорідку викладаємо кільця помідорів, трохи зеленої цибулі і кидаємо шматочок вершкового масла.

Крок - 10
11

Далі заправляємо спеціями: чебрець, паприка, куркума, також вливаємо трохи соєвого соусу, перемішуємо все і готуємо все це ще пару-трійку хвилин, поки помідори не стануть м'які.

Крок - 11
12

У сотейник, де вже готується фарш з овочами, додаємо сіль, лавровий лист, все перемішуємо і викладаємо вже відварені спагетті. Додаємо частинами, щоб зручніше було перемішувати їх. Після того, як всі спагетті перемішаємо з вмістом сотейника, додаємо і підсмажені помідори. Все це залишаємо на вогні ще на пару хвилин і знімаємо з плити.

Крок - 12
13

Готову пасту з фаршем і овочами розкладаємо по тарілках і запрошуємо всіх до столу. Ця страва неймовірно ситна, ароматна, апетитна і дуже смачна. Вона напевно сподобається вашим домочадцям і відправиться в розділ улюблених шедеврів вашої домашньої кухні.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хек тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Хек тушкований з овочами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -
Тісто для піци - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для піци 120 1 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Зрази з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з капустою 70 4 3 з 5 - детальніше -
Лангет з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з телятини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Тунець на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Тунець на грилі 55 3 2 з 5 - детальніше -
Смажена картопля в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Смажена картопля в мультиварці 40 3 2 з 5 - детальніше -