Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з беконом

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2290 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паста з беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Кремовий соус спагетті - це просто тонке яйце і обсмажений бекон з чорним перцем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з беконом " (на 100 грам)

  • Білки17.5 гр.
  • Жири22.4 гр.
  • Вуглеводи26.2 гр.
  • Калорії385 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї масло і добре розігрійте.

Крок - 1
02

На кухонній дошці наріжте бекон (вибирайте шматок не особливо сальний, більш м'ясистий, тоді частини бекону в страві будуть більш підсмаженими і хрусткими, як і необхідно) невеликими шматками і відправте в сковорідку до киплячого масла, трохи поперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Обсмажуйте і помішуйте дерев'яною ложкою до тих пір, поки шматочки бекону не утворять хрустку скоринку і не зменшаться в розмірі, пустивши трохи свого жиру. Зніміть сковорідку з вогню і відставте поки в бік.

Крок - 3
04

У глибоку миску розбийте один за одним яйця, закиньте натертий на самій дрібній тертці сир і, добре поперчивши чорним меленим перцем, перемішайте акуратно виделкою до утворення однорідної маси.

Крок - 4
05

Далі відправте велику каструлю злегка підсоленої води на вогонь і доведіть до кипіння. Приготуйте спагетті в киплячій воді, періодично помішуючи до готовності, від 10 до 12 хвилин.

Крок - 5
06

Злийте воду зі спагеті, залишивши 1 чашку макаронної води, яка нам знадобиться в подальшому для приготування соусу. Спагеті промийте холодною водою і відставте на деякий час.

Крок - 6
07

Налийте залишену воду з макаронів в сотейник з обсмаженим беконом і помістіть на плиту. Доведіть вміст сотейника до кипіння, а потім зменшіть вогонь до мінімальної температури.

Крок - 7
08

Постійно помішуючи, томіть на повільному вогні, закинувши до бекону відварені раніше спагетті. Потім повільно вилийте в сотейник яєчну суміш і готуйте далі, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, щоб нічого не пригоріло і не пристало.

Крок - 8
09

Киньте в спагетті натертий на дрібній тертці сир Пармезан і томіть, помішуючи, поки яйця з сиром не утворять густий однорідний соус, від 1 до 3 хвилин. Зніміть з вогню. Паста з беконом готова.

Крок - 9
10

Подавайте до столу, притрусивши ще трохи натертим сиром.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Запечена свинина в фользі 50 6 3 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тістечко Картопля - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Картопля 30 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з тунця - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з тунця 45 2 3 з 5 - детальніше -
Пудинг з манки - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг з манки 45 2 3 з 5 - детальніше -
Бублики пишні - покроковий рецепт, фото 1 Бублики пишні 115 3 3 з 5 - детальніше -