Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з беконом у вершковому соусі

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

1420 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з беконом у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Така відома всьому світу страва, як паста, яку прийнято вважати продуктом італійської кухні, має величезну кількість варіантів по всьому світу. В якості основного інгредієнта для пасти використовують будь-які види макаронних виробів. Така страва - відмінний спосіб по-швидкому приготувати смачну вечерю, ситний сніданок або обід. У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати смачну пасту з беконом у вершковому соусі. Вершки - продукт широко використовується в кулінарії, адже вони надають будь-якій страви особливої ​​ніжності, а в супроводі бекону ця страва вийде справжнім кулінарним шедевром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з беконом у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири12.9 гр.
  • Вуглеводи19.5 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хоча готується паста легко і радує простим набором цілком доступних продуктів. Насамперед давайте підготуємо необхідні інгредієнти. Цибулину очистимо від лушпиння, сполоснемо під водою і наріжемо на дрібні шматочки. Також відразу наріжемо бекон на тонкі скибочки довжиною приблизно 2 см.

Крок - 1
02

В даному рецепті пропонуємо використовувати грецький йогурт. Це щось середнє між сиром і йогуртом, але при цьому володіє відмінним вершковим смаком і має приємну ніжну консистенцію. Придбати такий продукт можна в будь-якому супермаркеті.

Крок - 2
03

Викладаємо йогурт в окрему ємність. Тепер беремо три курячих яйця, відокремлюємо жовтки від білків і додаємо їх в миску з йогуртом.

Крок - 3
04

Гарненько розмішуємо вміст вінчиком до однорідності. Після цього ставимо на вогонь каструлю з водою, відразу солимо її.

Крок - 4
05

Поки вода закипає, ставимо на другу комфорки сотейник або сковорідку і наливаємо трохи оливкового масла. Після цього викладаємо нарізаний бекон і обсмажуємо його пару хвилин, а потім додаємо в сотейник подрібнену цибулю. Обсмаживши все кілька хвилин, доливаємо півсклянки води.

Крок - 5
06

Поки все це присмажується, вода в каструлі повинна вже закипіти, і ми кидаємо в неї макарони. Готуємо їх хвилин 10 на невеликому вогні, і коли вони будуть готові, відкидаємо на друшляк і промиваємо під проточною водою.

Крок - 6
07

У сотейник, де готуються бекон з цибулею, виливаємо йогурт, потім солимо і перчимо і все добре перемішуємо. Коли вміст сотейника почне кипіти, додаємо в нього відварені макарони і знову все перемішуємо. Тепер постійно помішуючи, продовжуємо готувати пасту ще кілька хвилин, а потім вимикаємо вогонь.

Крок - 7
08

Паста з беконом у вершковому соусі - ідеальний варіант смачно і ситно нагодувати сім'ю. Така страва чудово підійде і в якості частування для гостей, які несподівано завітали. Смачно, швидко, просто - критерії, які завжди важливі для господинь, і паста з беконом у вершковому соусі саме те, що потрібно.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в хлібопічці 170 1 2 з 5 - детальніше -
Гірчиця - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця 30 1 2 з 5 - детальніше -
 Сушені яблука в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сушені яблука в духовці 80 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Салат з авокадо 25 2 2 з 5 - детальніше -
Самса з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Самса з м’ясом 65 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з помідорів на стіл - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з помідорів на стіл 35 2 2 з 5 - детальніше -
Соус з гострого зеленого перцю - покроковий рецепт, фото 1 Соус з гострого зеленого перцю 25 1 2 з 5 - детальніше -