Укр
Рус
Паста Другі страви Російська кухня

Паста з тунцем

( 5.0000 5 517 17 оцінок)

1890 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з тунцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Швидка і легка в приготуванні паста з тунцем і томатним соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з тунцем" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи22.1 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу відправте глибоку каструлю з водою на плиту. Присоліть трохи і чекайте, поки закипить. У цій воді будете відварюватися спагетті.

Крок - 1
02

В цей час підготуйте соус до майбутньої пасті. Невелику сковорідку помістіть на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре розігрійте. Потім очистіть від лушпиння цибулю, на обробній дошці дрібно її нашаткуйте і відправте в сковорідку в киплячу олію. Обсмажуйте близько 4 хвилин, постійно помішуючи, до легкого розм'якшення овоча.

Крок - 2
03

Далі помийте холодною водою, а потім наріжте тонкими кільцями (можна навіть з насінням) червоний перець чилі. Наріжте дрібними частинами сушений помідор (якщо немає, можна використовувати свіжі томати, але все ж сушені надають свою пікантність страві).

Крок - 3
04

Тепер очистіть від лушпиння і дрібно наріжте (можна видавити через чеснокодавку) часник. Потім відправте подрібнений часник, а також раніше нарізані перець і помідори в сковорідку до цибулі. Обсмажуйте все, постійно помішуючи приблизно 5 хвилин.

Крок - 4
05

Далі залийте в сковорідку томатний соус, ретельно все перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму і залиште соус томитися, а самі приступайте до готування самої пасти.

Крок - 5
06

У каструлю з уже закипілою водою покладіть, не ламаючи спагетті, акуратно їх перемішайте і залиште варитися до повної готовності.

Крок - 6
07

А самі в сковорідку до соусу викладіть консервований тунець, рясно все присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і добре все перемішайте.

Крок - 7
08

До цього часу спагетті вже будуть готове. Ви промиваєте в друшляку холодною водою відварену вермішель, а потім відправляєте її в сковорідку з соусом.

Крок - 8
09

Ретельно перемішайте вміст сковороди, потім додайте заздалегідь вимиту і нашатковану зелень петрушки і ще потомив бстраву кілька хвилин, зніміть з вогню.

Крок - 9
10

Готову пасту з тунцем подайте, уклавши красиво на блюдо і приправивши свіжою зеленню і натертим на самій дрібній тертці пармезаном.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Вафельна трубочка - покроковий рецепт, фото 1 Вафельна трубочка 45 2 3 з 5 - детальніше -
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанові рулетики 50 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хворост без горілки - покроковий рецепт, фото 1 Хворост без горілки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Смачні мариновані кабачки - покроковий рецепт, фото 1 Смачні мариновані кабачки 75 1 2 з 5 - детальніше -
Запечене стегно індички - покроковий рецепт, фото 1 Запечене стегно індички 75 2 3 з 5 - детальніше -
Стейк з червоної риби в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з червоної риби в духовці 70 3 3 з 5 - детальніше -