Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з грибами

( 4.8929 4 528 28 оцінок)

2431 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей рецепт є певним переможцем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з грибами" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи18.5 гр.
  • Калорії145 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть відварені креветки середнього розміру і помістіть їх в глибоку кухонну миску. Полийте очищені креветки оливковим маслом і приправте паприкою, а потім добре перемішайте за допомогою гумової лопатки (щоб не пошкодити). Відставте миску поки в бік.

Крок - 1
02

Помістіть велику каструлю зі злегка підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в киплячу воду макарони і варіть протягом 8-10 хвилин або до al dente. Процідіть макарони і, промивши холодною водою, відставте на час.  

Крок - 2
03

Промийте гриби печериці (бажано великого розміру) в холодній воді, а потім наріжте їх великими часточками. Звільніть ріпчасту цибулю від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Наріжте молодий болгарський перець тонкою соломкою.

Крок - 3
04

Тим часом, розплавте масло на середньому вогні у великій сковороді. Помістіть в масло гриби і цибулю і, помішуючи постійно, обсмажте овочі до готовності. Вилучіть зі сковороди і відставте на деякий час.

Крок - 4
05

Додайте в раніше нагріту сковорідку ще трохи олії і киньте в неї креветки. Обсмажуйте, поки креветки не стануть рожевими близько 2 - 3 хвилин, постійно помішуючи. Перекладіть підсмажені креветки до грибів і займіться приготуванням соусу.

Крок - 5
06

Залийте ледь неповну склянку курячого бульйону в глибоку сковорідку, помістіть на плиту і доведіть до кипіння.

Крок - 6
07

У маленькій мисці, за допомогою вінчика, змішайте сметану (бажано з високою жирністю) і кукурудзяний крохмаль. Долийте в сметанну суміш залишок бульйону і, змішавши ще раз усе добре, відправте сметанну масу в сковорідку до киплячого бульйону.

Крок - 7
08

Поваріть сметанний соус близько 10 хвилин на повільному вогні, а потім закиньте в нього креветки і грибну піджарку. Після додайте раніше нарізаний болгарський перець і каперси. Тушкуйте усе хвилин 15, а потім зніміть з плити сковорідку.

Крок - 8
09

Подавайте готову пасту, полив сметанно-грибним соусом і прикрасивши дольками лимона.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі 70 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з селери - покроковий рецепт, фото 1 Салат з селери 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуляш з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з томатною пастою 110 5 3 з 5 - детальніше -
Глазур для пряників - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для пряників 45 1 3 з 5 - детальніше -
Зефір в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Зефір в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний Брауні в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний Брауні в мультиварці 110 3 3 з 5 - детальніше -