Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста простий рецепт

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1724 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Паста простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Думаю, що багато шанувальників макаронних виробів обов'язково зацікавляться рецептом приготування пасти в домашніх умовах. Ймовірно, ні для кого не секрет, що паста - це національна страва італійців, рецептів якої безліч. І хоча, напевно, тільки італійці по - справжньому знають толк в приготуванні цієї популярної їжі, при бажанні будь-хто може влаштувати собі вечір італійської кухні. Знайомтеся - паста простий рецепт, освоюйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста простий рецепт" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи19.1 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Рецепт, як я вже сказав, простий, але все ж попрацювати трохи доведеться, щоб cтрава, яку приготуємо, сподобалася і вам, і вашій родині. Перш за все відварити макарони. Ставимо на плиту каструлю з великою кількістю води, солимо і доводимо до кипіння. Беремо упаковку макаронів феттучині і, діставши з коробки, опускаємо їх в киплячу воду, поступово занурюємо, відварюємо до готовності і відставляємо.

Крок - 1
02

Тепер займемося підготовкою інших інгредієнтів, необхідних для приготування страви. Візьмемо гриби печериці, очистимо і вимиємо. Після цього нарізаємо пластинками і складаємо в окрему посудину.

Крок - 2
03

Далі чистимо від лушпиння цибулину, відрізаємо кінчики, дрібно шаткуємо і складаємо в чашку.

Крок - 3
04

Чистимо часник, відокремлюємо кілька зубчиків і дрібно нарізаємо.

Крок - 4
05

Тепер миємо куряче філе, промочуємо паперовою серветкою і нарізаємо тонкими скибочками. М'ясо викладаємо на обробну дошку, посипаємо сіллю, перчимо й перемішуємо.

Крок - 5
06

Ставимо на плиту глибоку сковорідку, вливаємо оливкову олію і розігріваємо. Викладаємо в гаряче масло нарізану курятину, обсмажуємо, помішуючи, до легкої рум'яності і викладаємо в окрему посудину.

Крок - 6
07

Додаємо в сковороду трохи оливкового масла, а також кидаємо шматочок вершкового масла. Кидаємо в сковороду нарізану цибулю, обсмажуємо до м'якості цибулі, протягом 3 хвилин.

Крок - 7
08

Після цього викладаємо до цибулі нарізані гриби, перемішуємо і обсмажуємо хвилин 5-7. Потім додаємо подрібнений часник, перемішуємо і готуємо ще буквально півхвилини.

Крок - 8
09

Тепер вливаємо в сковорідку вершки навпіл з молоком, тушкуємо, помішуючи протягом 10 хвилин. Нарешті, кидаємо сюди ж раніше обсмажену курятину, а також подрібнену зелень петрушки, перемішуємо, трохи солимо і посипаємо перцем.

Крок - 9
10

Відварені і проціджений макарони феттучині викладаємо в сковороду з грибами і м'ясом, акуратно перемішуємо і накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь, і на слабкому вогні тушкуємо страву хвилин 10.

Крок - 10
11

Знімаємо сковороду з плити, відкриваємо кришку і добре перемішуємо пасту за допомогою дерев'яних лопаток. Розкладаємо страву по тарілках, посипаємо свіжою зеленню петрушки і можна приступати до трапези. Ось ще один екземпляр в вашому кулінарному арсеналі - паста простий рецепт.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Шоколадний Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -
Хліб чорний - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чорний 240 1 3 з 5 - детальніше -
Сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон 30 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти