Укр
Рус
Паста Другі страви Російська кухня

Паста песто

( 4.9333 4 515 15 оцінок)

1779 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста песто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Італійський соус песто є класикою для спагетті, які є незмінною основною стравою італійців. Паста песто абсолютно не має потреби ні в будь-яких модних назвах або презентаціях, так як це страва просто абсолютно. Вибір пасти, звичайно ж, за вами, але я б рекомендував спагетті. Соус песто можна звичайно урізноманітнити, але за класичним рецептом приготування головний інгредієнт - базилік. Приготуйте цей геніальний італійський винахід і побачите, ви не розчаруєтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста песто " (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи21.5 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви вже запаслися усім необхідним, як раз впору зайняти місце на кухні і приступити до приготування надзвичайно смачної і до того ж, низькокалорійної страви - паста песто. Візьміть листя базиліка, добре вимийте і помістіть в чашу блендера.

Крок - 1
02

Тепер додайте туди промиту рукколу і вичавіть сік половини лимона.

Крок - 2
03

Після цього влийте в блендер оливкове масло і трохи води.

Крок - 3
04

Закривши кришку блендера, трохи перемеліть зелень і додайте інші інгредієнти: киньте очищені від лушпиння зубчики часнику, додайте мелений чорний перець і крупну сіль.

Крок - 4
05

В самому кінці засипте міндальне борошно і закривайте кришку блендера.

Крок - 5
06

Подрібніть всі інгредієнти в блендері, перемоліть в однорідну масу і приготувавши таким чином соус песто.

Крок - 6
07

Тепер, коли соус практично готовий займіться приготуванням пасти. Помістіть каструлю з водою на плиту і, присоліть, доведіть до кипіння.

Крок - 7
08

У киплячу воду опустіть цілі спагетті, за допомогою кухонних щипців розподіліть в каструлі так, щоб повністю занурити в окріп, і відваріть до готовності. Після цього спагетті відцідіть, відібравши буквально третину чашки води, в якій вони готувалися.

Крок - 8
09

Поверніть проціджені спагетті в каструлю, де варилися, викладіть зверху соус песто і долийте воду, що залишилася. Все добре перемішайте і паста песто готова.

Крок - 9
10

Розкладіть по тарілках, зверху викладіть часточки помідорів чері і прикрасьте подрібненою зеленню. Подавайте страву до столу гарячою, а якщо раптом залишиться соус, він з апетитом з'їдається просто з хлібом. Барвиста, незвичайного салатового кольору страва займе гідне місце на вашому обідньому столі і обов'язково припаде до смаку всім членам вашої родини, а можливо, і гостям.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -
Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Гречка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Гречка з грибами 25 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курка з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею в духовці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з картоплею 45 4 3 з 5 - детальніше -
Білий бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Білий бульйон 75 4 3 з 5 - детальніше -
Качка тушкована з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Качка тушкована з капустою 160 3 3 з 5 - детальніше -