Укр
Рус
thermomix thermomix

Паста Карбонара

( 4.5000 4 5 2 оцінки)
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Паста алла карбонара - спагеті з дрібними шматочками бекону. Страва винайдена  в середині XX століття, традиційна  для римлян.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Петрушка1 пуч.
Часник2 зуб.
Пармезан50 г.
Вершки 20 %100 мл.
Спагеті250 г.
Бекон100 г.
Жовток4 шт.
01

Нарізається бекон дрібними кубиками і обсмажують з оливковою олією на середньому вогні. На тертушці натерти пармезан і дрібно нарізати часник.

Крок - 1
02

Кип'ятиться вода, солиться і додаються спагетті, проварюючи до аль-денте. Окремо змішати яйця і молоко (вершки), солятся, перчаться  і збиваються. У цю масу додається пармезан.

Крок - 2
03

Зі  сковороди забирається бекон і на отриманому жирі, підрум'янити часник. Потім покласти спагетті в сковороду і перемішати. Після приготування, сковорода забирається з плити, додаються яйця і швидко перемішуються, щоб вони не згорнулися.

Крок - 3
04

В кінці додається бекон. А подається  посипаною пармезаном і прикрашеним зеленню.

Крок - 4

Оцінити рецепт