Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста Карбонара

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

3282 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Одна з найпопулярніших італійських страв - це паста Карбонара, яку легко приготувати. Звичайно ж, як і безліч інших страв, ця паста має велику кількість варіантів рецептів. Ми ж пропонуємо приготувати її по самому простому рецепту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста Карбонара" (на 100 грам)

  • Білки15.2 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи21.7 гр.
  • Калорії296 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте спагетті. У велику каструлю налийте води, з розрахунку 1 літр на 100 грамів спагеті. Також воду необхідно посолити, додайте солі на свій смак. Доведіть її до кипіння. У киплячу воду повільно і акуратно опустіть спагетті. Готуйте до стану альденте, приблизно 7-10 хвилин.

Крок - 1
02

В окрему глибоку ємність помістіть яйця і жовток. Добре збовтайте до однорідності. До яєчної маси натріть на дрібну тертку пармезан. Знову перемішайте вінчиком інгредієнти, поки пармезан повністю не зануриться в яйця. Поки відставте.

Крок - 2
03

На середньому вогні розігрійте сковорідку. Налийте в неї невелику кількість оливкової олії і покладіть роздавлений зубок часнику. Обсмажте часник до золотистого кольору, щоб він віддав свій смак і аромат маслу. Потім вийміть його.

Крок - 3
04

Для приготування пасти карбонара в ідеалі використовувати італійську панчетту. Але так як її не часто зустрінеш на полицях наших магазинів її можна замінити свинячою грудинкою (або використовувати бекон). Наріжте свіжу грудинку на кубики розміром приблизно 1 * 1 сантиметр або смужки. Потім перекладіть в сковороду з ароматним часниковим маслом.

Крок - 4
05

Готуйте грудинку, поки вона не стане золотисто - коричневою і хрусткою, періодично помішуючи. Під час смаження з грудинки витоплюється жир, за бажанням, щоб надалі паста не вийшла дуже жирною, ви можете частину цього жиру вибрати ложкою або акуратно злити.

Крок - 5
06

Поки ви готували грудинку, вже зварилися спагеті. Злийте з них воду і відправте на гарячу сковороду. Перемішайте з підсмаженою свинячою грудинкою. І вимкніть вогонь.

Крок - 6
07

Вилийте до спагетті яєчну масу з сиром. Відразу ж швидко і ретельно перемішайте. Якщо спагетті здаються вам сухими, додайте до них трохи води, в якій вони варилися.

Крок - 7
08

Подавайте пасту карбонара відразу, посипавши зверху великою кількістю натертого пармезану. Не забудьте приправити пасту свіжомеленим чорним перцем. Приємного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Чізкейк вишневий - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк вишневий 80 4 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сиром і беконом 30 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -
Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з фаршу з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з грибами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Роли з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Роли з креветками 60 2 3 з 5 - детальніше -