Укр
Рус
Паста Другі страви Російська кухня

Паста карбонара з беконом в домашніх умовах

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

1784 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста карбонара з беконом в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Паста карбонара з беконом, приготована в домашніх умовах - дуже смачна і готується вона дуже швидко і не складно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста карбонара з беконом в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки15.7 гр.
  • Жири27.3 гр.
  • Вуглеводи26.3 гр.
  • Калорії423 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування м'ясної начинки візьміть бекон (можна також сиров'ялені свинячі щоки або грудинку). Наріжте тонкими смужками.

Крок - 1
02

На плиту встановіть сковороду, налийте трохи оливкової олії (її можна замінити звичайною рослинною). Відведіть туди нарізаний бекон і обсмажте до золотистого і поки він не почне хрустіти. Потім висипте на паперовий рушник.

Крок - 2
03

Зніміть сковороду, поставте велику каструлю. Налийте воду. Висипати спагетті, не варто ламати їх на частини. Не переживайте, через декілька хвилин вони повністю зануряться в воду. Спагеті краще використовувати з твердих сортів пшениці.

Крок - 3
04

Варіть відповідно до рекомендацій інструкції на упаковці від виробника. Є одне правило, щоб правильно зварити спагетті необхідно: на 100 грам спагетті 1 літр води і 10 грамів солі. Також в воду можна ще капнути трохи оливкового масла. Тоді вони не злипнуться і будуть блискучими. Варіть до стану альденте, потім відкиньте на друшляк, щоб злити воду.

Крок - 4
05

Тепер займіться соусом карбонара. У глибоку ємність вбийте яйця. Натріть на дрібній тертці сир пармезан (якщо такого немає, візьміть звичайний твердий сир). Посоліть і поперчіть за смаком. Суміш добре перемішайте вінчиком до однорідності, спробуйте і ще посоліть за потреби.

Крок - 5
06

Візьміть каструлю. Висипати в неї готові спагетті, влийте соус карбонара і перемішайте. Соус карбонара доходить до готовності, за рахунок тепла тільки що зварених спагеті. Додайте підсмажений бекон і теж добряче перемішайте.

Крок - 6
07

Паста карбонара, приготована в домашніх умовах, готова. Подавайте її гарячою, зверху ще можна додати трохи натертого або подрібненого будь-яким способом сиру. Посипати дрібно нарізаною зеленню. Насолоджуйтеся відмінним смаком. Приємного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля в горщиках - покроковий рецепт, фото 1 Картопля в горщиках 55 4 3 з 5 - детальніше -
В’ялена риба - покроковий рецепт, фото 1 В’ялена риба 35 6 3 з 5 - детальніше -
Засолка огірків - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків 40 8 3 з 5 - детальніше -
Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Засолка огірків - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків 40 8 3 з 5 - детальніше -
Юшка з сайри - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сайри 50 6 3 з 5 - детальніше -
Олів’є з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є з шинкою 35 4 3 з 5 - детальніше -
Свинячі ребра в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ребра в томатному соусі 75 3 3 з 5 - детальніше -