Укр
Рус
Паста Другі страви Російська кухня

Паста карбонара з беконом в домашніх умовах

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

1770 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста карбонара з беконом в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Паста карбонара з беконом, приготована в домашніх умовах - дуже смачна і готується вона дуже швидко і не складно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста карбонара з беконом в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки15.7 гр.
  • Жири27.3 гр.
  • Вуглеводи26.3 гр.
  • Калорії423 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування м'ясної начинки візьміть бекон (можна також сиров'ялені свинячі щоки або грудинку). Наріжте тонкими смужками.

Крок - 1
02

На плиту встановіть сковороду, налийте трохи оливкової олії (її можна замінити звичайною рослинною). Відведіть туди нарізаний бекон і обсмажте до золотистого і поки він не почне хрустіти. Потім висипте на паперовий рушник.

Крок - 2
03

Зніміть сковороду, поставте велику каструлю. Налийте воду. Висипати спагетті, не варто ламати їх на частини. Не переживайте, через декілька хвилин вони повністю зануряться в воду. Спагеті краще використовувати з твердих сортів пшениці.

Крок - 3
04

Варіть відповідно до рекомендацій інструкції на упаковці від виробника. Є одне правило, щоб правильно зварити спагетті необхідно: на 100 грам спагетті 1 літр води і 10 грамів солі. Також в воду можна ще капнути трохи оливкового масла. Тоді вони не злипнуться і будуть блискучими. Варіть до стану альденте, потім відкиньте на друшляк, щоб злити воду.

Крок - 4
05

Тепер займіться соусом карбонара. У глибоку ємність вбийте яйця. Натріть на дрібній тертці сир пармезан (якщо такого немає, візьміть звичайний твердий сир). Посоліть і поперчіть за смаком. Суміш добре перемішайте вінчиком до однорідності, спробуйте і ще посоліть за потреби.

Крок - 5
06

Візьміть каструлю. Висипати в неї готові спагетті, влийте соус карбонара і перемішайте. Соус карбонара доходить до готовності, за рахунок тепла тільки що зварених спагеті. Додайте підсмажений бекон і теж добряче перемішайте.

Крок - 6
07

Паста карбонара, приготована в домашніх умовах, готова. Подавайте її гарячою, зверху ще можна додати трохи натертого або подрібненого будь-яким способом сиру. Посипати дрібно нарізаною зеленню. Насолоджуйтеся відмінним смаком. Приємного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -
Пампушка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Пампушка з часником 45 5 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -
Смузі зелений американський - покроковий рецепт, фото 1 Смузі зелений американський 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -
Пісний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Пісний цибулевий суп 40 5 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з беконом 45 4 3 з 5 - детальніше -
Воловани - покроковий рецепт, фото 1 Воловани 35 3 3 з 5 - детальніше -