Укр
Рус
Спагеті Другі страви Кубинська кухня

Паста карбонара з беконом і вершками класична

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

695 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Паста карбонара з беконом і вершками класична - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кубинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Класична паста карбонара з беконом і вершками в філіппінському стилі дуже актуальна для свят. Хочете щоб ця страва виглядала святковою, смачною і приємною, додайте в пасту більше соусу, щоб зробити його більш зухвалим і вершковим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста карбонара з беконом і вершками класична" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири6.2 гр.
  • Вуглеводи9.2 гр.
  • Калорії111 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Налийте воду в глибоку каструлю, відправте на плиту і доведіть до кипіння. Додайте трохи солі. Покладіть спагетті в каструлю з киплячою водою і відварюйте, помішуючи, згідно часу, зазначеному в інструкції на упаковці.

Крок - 1
02

Далі вийміть відварені спагетті з каструлі. Злийте воду. Відкладіть в сторону до подальшого використання.

Крок - 2
03

Приготуйте соус, нагріваючи чистий сотейник. Додайте в сотейник, попередньо нарізаний невеликими кубиками бекон, і обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, поки жир з товару не буде витягнутий. Продовжуйте готувати, поки текстура бекону не стане хрусткою.

Крок - 3
04

Вийміть обсмажений бекон з каструлі і покладіть в чисту миску. Відставте на час в сторону. Відмовтеся від усього жиру бекону або збережіть для подальшого використання. Залиште трохи жиру бекону в тому ж сотейнику.

Крок - 4
05

Надішліть в сотейник з жиром заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку або дрібно нашаткований часник і смажте, помішуючи, кілька хвилин. Додайте до часнику консервовані, дрібно нарізані шампіньйони. Готуйте близько 30 секунд.

Крок - 5
06

Додайте в сотейник бульйонний кубик. Роздавіть його, і томіть вміст ще 30 секунд, постійно помішуючи.

Крок - 6
07

Далі вилийте в сотейник до решти продуктів вершки високої жирності. Перемішайте і варіть все від 3 до 4 хвилин.

Крок - 7
08

Додайте в сотейник натертий сир пармезан і половину приготованого раніше бекону. Перемішайте вміст ємності, до однорідного стану.

Крок - 8
09

Розкладіть відварені спагетті в великій мисці. Залийте рясно їх раніше приготовленим соусом карбонара. Посипте беконом і нашаткованою петрушкою. Перемішайте, поки всі компоненти добре не об'єднаються.

Крок - 9
10

Перекладіть класичну пасту карбонара з беконом і вершками на блюдо. Посипте великою кількістю сиру пармезан, беконом і подрібненою петрушкою. Насолоджуйтесь!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рідке тісто - покроковий рецепт, фото 1 Рідке тісто 20 1 2 з 5 - детальніше -
Карпаччо з помідорів з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з помідорів з сиром 30 4 3 з 5 - детальніше -
Самса в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Самса в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Рисовий суп з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп з м’ясом 40 3 2 з 5 - детальніше -