Класична паста карбонара з беконом і вершками в філіппінському стилі дуже актуальна для свят. Хочете щоб ця страва виглядала святковою, смачною і приємною, додайте в пасту більше соусу, щоб зробити його більш зухвалим і вершковим.
Налийте воду в глибоку каструлю, відправте на плиту і доведіть до кипіння. Додайте трохи солі. Покладіть спагетті в каструлю з киплячою водою і відварюйте, помішуючи, згідно часу, зазначеному в інструкції на упаковці.
Далі вийміть відварені спагетті з каструлі. Злийте воду. Відкладіть в сторону до подальшого використання.
Приготуйте соус, нагріваючи чистий сотейник. Додайте в сотейник, попередньо нарізаний невеликими кубиками бекон, і обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, поки жир з товару не буде витягнутий. Продовжуйте готувати, поки текстура бекону не стане хрусткою.
Вийміть обсмажений бекон з каструлі і покладіть в чисту миску. Відставте на час в сторону. Відмовтеся від усього жиру бекону або збережіть для подальшого використання. Залиште трохи жиру бекону в тому ж сотейнику.
Надішліть в сотейник з жиром заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку або дрібно нашаткований часник і смажте, помішуючи, кілька хвилин. Додайте до часнику консервовані, дрібно нарізані шампіньйони. Готуйте близько 30 секунд.
Додайте в сотейник бульйонний кубик. Роздавіть його, і томіть вміст ще 30 секунд, постійно помішуючи.
Далі вилийте в сотейник до решти продуктів вершки високої жирності. Перемішайте і варіть все від 3 до 4 хвилин.
Додайте в сотейник натертий сир пармезан і половину приготованого раніше бекону. Перемішайте вміст ємності, до однорідного стану.
Розкладіть відварені спагетті в великій мисці. Залийте рясно їх раніше приготовленим соусом карбонара. Посипте беконом і нашаткованою петрушкою. Перемішайте, поки всі компоненти добре не об'єднаються.
Перекладіть класичну пасту карбонара з беконом і вершками на блюдо. Посипте великою кількістю сиру пармезан, беконом і подрібненою петрушкою. Насолоджуйтесь!
Випадкові рецепти