Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста карбонара простий рецепт

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

1750 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста карбонара простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цю страву потрібно готувати і відразу з'їсти на вечерю чи обід, і не залишати на потім. Адже паста смачна, коли гаряча, поки спагетті ще не встигли злипнутися, а поливка повністю не ввібралася. Паста Карбонара досить ситна, але і це навряд чи перешкодить не поглинути її всю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста карбонара простий рецепт" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи31.6 гр.
  • Калорії296 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Паста карбонара одна з популярних паст в Італії. Існує безліч варіантів її приготування. Але сьогодні ми пропонуємо найпростіший рецепт. Використовуючи цей рецепт і звичайні продукти можна приготувати вишукану і ситну страву. Поставте велику каструлю на плиту налийте воду з розрахунку на 100 грам спагетті один літр води і доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Посоліть і всипте спагеті. Спагеті варто використовувати із твердих сортів пшениці, а ще краще італійські. Не сушіть їх, через деякий час вони повністю зануряться в воду. Помышайте ложкою. Варіть до стану альденте.

Крок - 2
03

Поки варяться спагетті, поріжте бекон на невеликі кубики. Поставте на плиту сковороду, налийте оливкову олію і обсмажте бекон до золотистої хрусткої скоринки. Перекладіть в невелику миску.

Крок - 3
04

В окрему ємність, досить глибоку, вбийте яйця і додайте ще жовтки, збийте вінчиком до пишної піни. Додайте чорний мелений перець. Знову добре перемішайте.

Крок - 4
05

Далі висипте сир пармезан, натертий на дрібній тертці. Можете пармезан замінити на чеддер або взагалі на будь-який твердий сир, який вам подобається.

Крок - 5
06

Також додайте підсмажений бекон. Перемішайте. Візьміть склянку і наберіть в неї трохи води, в якій варилися спагетті, приблизно 100 мілілітрів. Відставте.

Крок - 6
07

Готові спагетті відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. І відправте їх в ємність з соусом карбонара. Ретельно перемішуйте і потроху додавайте гарячу воду, постійно помішуючи, таким чином, соус самостійно дійде до готовності. Змішуйте, поки соус не почне плавитися і огортати пасту.

Крок - 7
08

Паста карбонара простим рецептом готова. Подавайте гарячою. Зверху присипте меленим перцем і натертим пармезаном. Ще одна бстрава високої кухні, яку можна приготувати вдома у вас «в кишені». Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -
Курка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в мультиварці 80 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -