Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста Карбонара з беконом

( 4.7333 4 515 15 оцінок)

2547 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Паста Карбонара з беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Дієта: Спортивне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: На сковороді

опис

Паста Карбонара - класика італійської кухні. Скористайтеся нашим рецептом пасти карбонаряа з беконом і ця смачна страва вже через півгодини на вашому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста Карбонара з беконом" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири12.9 гр.
  • Вуглеводи18.1 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте локшину (спагеті) відповідно до вказівок на упаковці і залиште в гарячій воді до подальшого використання.

Крок - 1
02

У миску розбийте курячі яйця, залийте вершки, додайте натертий пармезан, сушені пластівці петрушки, сіль, мелений чорний перець і подрібнений часник.

Крок - 2
03

Об'єднайте інгредієнти за допомогою міксера, щоб яйця збили разом з іншими складовими. Використовуйте ручний міксер тільки для того, щоб переконатися, що всі інгредієнти об'єднані дійсно добре, при необхідності долийте трохи води.

Крок - 3
04

Тим часом у великій сковороді приготуйте заздалегідь нарізаний скибочками бекон на середньому вогні. Коли закінчите, видаліть його зі сковороди і наріжте або розкришіть на дрібні шматочки і відкладіть в сторону. Можна промокнути обсмажений бекон серветкою, щоб видалити зайвий жир.

Крок - 4
05

Додайте в сковорідку трохи олії, засипте очищену і дрібно нарізану ріпчасту цибулю і подрібнені гриби і дайте готуватися, постійно помішуючи, поки цибуля не стане м'якою.

Крок - 5
06

Як тільки ваша локшина буде готова, злийте всю воду, крім кількох ложок, і покладіть готові спагетті в сковороду з цибулею і грибами, приберіть з вогню на кілька хвилин, щоб дати ємності охолонути.

Крок - 6
07

Повільно додайте залишені раніше кілька ложок рідини з локшини в суміш з яєць, постійно збиваючи. Не додавайте це занадто швидко, інакше ви отримаєте яєчню-бовтунку, що не зовсім підходить для цього рецепта.

Крок - 7
08

Далі залийте утворений соус в сковорідку до локшини. Вилийте соус прямо на локшину в сковороді, відправте знову на плиту і готуйте на повільному вогні, продовжуючи помішувати, щоб соус ніде не пригорів. Важливо повільно розігрівати соус, інакше в сковороді з локшиною буде яєчня-бовтуха.

Крок - 8
09

Перед тим як подати на стіл, додайте розкришений бекон в верхню частину пасти. Приготування пасти карбонара з беконом може здатися трохи лякаючою, але повірте, що воно того варто.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Лаваш - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш 140 1 3 з 5 - детальніше -
Тістечко Брауні - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Брауні 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шурпа на багатті - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа на багатті 80 6 4 з 5 - детальніше -
Макарони з плавленим сиром - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з плавленим сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Желе з агару - покроковий рецепт, фото 1 Желе з агару 50 3 3 з 5 - детальніше -
Багет з часником - покроковий рецепт, фото 1 Багет з часником 80 1 3 з 5 - детальніше -