Паста Карбонара - класика італійської кухні. Скористайтеся нашим рецептом пасти карбонаряа з беконом і ця смачна страва вже через півгодини на вашому столі.
Приготуйте локшину (спагеті) відповідно до вказівок на упаковці і залиште в гарячій воді до подальшого використання.
У миску розбийте курячі яйця, залийте вершки, додайте натертий пармезан, сушені пластівці петрушки, сіль, мелений чорний перець і подрібнений часник.
Об'єднайте інгредієнти за допомогою міксера, щоб яйця збили разом з іншими складовими. Використовуйте ручний міксер тільки для того, щоб переконатися, що всі інгредієнти об'єднані дійсно добре, при необхідності долийте трохи води.
Тим часом у великій сковороді приготуйте заздалегідь нарізаний скибочками бекон на середньому вогні. Коли закінчите, видаліть його зі сковороди і наріжте або розкришіть на дрібні шматочки і відкладіть в сторону. Можна промокнути обсмажений бекон серветкою, щоб видалити зайвий жир.
Додайте в сковорідку трохи олії, засипте очищену і дрібно нарізану ріпчасту цибулю і подрібнені гриби і дайте готуватися, постійно помішуючи, поки цибуля не стане м'якою.
Як тільки ваша локшина буде готова, злийте всю воду, крім кількох ложок, і покладіть готові спагетті в сковороду з цибулею і грибами, приберіть з вогню на кілька хвилин, щоб дати ємності охолонути.
Повільно додайте залишені раніше кілька ложок рідини з локшини в суміш з яєць, постійно збиваючи. Не додавайте це занадто швидко, інакше ви отримаєте яєчню-бовтунку, що не зовсім підходить для цього рецепта.
Далі залийте утворений соус в сковорідку до локшини. Вилийте соус прямо на локшину в сковороді, відправте знову на плиту і готуйте на повільному вогні, продовжуючи помішувати, щоб соус ніде не пригорів. Важливо повільно розігрівати соус, інакше в сковороді з локшиною буде яєчня-бовтуха.
Перед тим як подати на стіл, додайте розкришений бекон в верхню частину пасти. Приготування пасти карбонара з беконом може здатися трохи лякаючою, але повірте, що воно того варто.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти