Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста феттучині з куркою у вершковому соусі

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

697 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста феттучині з куркою у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Швидкий і простий рецепт, який вразить будь-якого гостя, паста феттучині з куркою у вершковому соусі. Хороший соус Альфредо, який можна подавати з будь-якою пастою, з куркою або креветками. І зробити його не може бути простіше. Потрібно просто використовувати трохи молочних вершків, приправити його часником і сіллю, а потім додати сир пармезан.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста феттучині з куркою у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки13.5 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи21.9 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Доведіть солону воду до кипіння у великій каструлі на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь і засипте в гарячу воду і локшину феттучині. Готуйте локшину до Аль Денте відповідно до вказівок на упаковці. Як тільки локшина буде приготовлена, витягніть її, промийте холодною водою і відкладіть в сторону, до подальшого використання.

Крок - 1
02

Тим часом ретельно промийте, промокніть паперовим рушником, а потім відбийте курячі грудки кухонним молотком або качалкою так, щоб вони були однаково товстими. Приправте обидві сторони кожної відбитої грудки цибульним порошком, часниковим порошком і сіллю.

Крок - 2
03

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні і покладіть в неї підготовлені курячі грудки. Готуйте їх, перевертаючи, протягом близько 5-7 хвилин з кожного боку або поки сік з них не стане прозорим.

Крок - 3
04

Вийміть обсмажені грудки зі сковороди і залиште на 5 хвилин охолонути. Потім викладіть курячі грудки на обробну дошку і поріжте їх на маленькі шматочки, відкладіть в сторону.

Крок - 4
05

А самі тим часом створіть вершковий соус Альфредо (максимально відповідний до цієї страви). Для цього вилийте густі вершки у велику сковороду, додайте попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник і приправте добре сіллю.

Крок - 5
06

Дайте настоятися соусу, помішуючи, повільно на середньому вогні, потім додайте в сковороду попередньо натертий на дрібну тертку сир пармезан, добре перемішайте все і варіть 1-2 хвилини або поки вміст не загусне. Спробуйте приправу соусу і додайте більше солі, якщо необхідно.

Крок - 6
07

Тепер додайте в сковорідку до соусу раніше відварену пасту і нарізану шматочками обсмажену курку, добре перемішайте і зніміть з вогню. Пасту феттучині з куркою у вершковому соусі подавайте негайно і натріть більше сиру пармезан зверху, якщо хочете.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1 Бездріжджеве тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -
М’ясний пиріг з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний пиріг з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -
Багет - покроковий рецепт, фото 1 Багет 150 1 3 з 5 - детальніше -
Долма класична - покроковий рецепт, фото 1 Долма класична 130 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Равіолі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -
Класичний торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Класичний торт Снікерс 100 5 4 з 5 - детальніше -