Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Паста фарфалле (макарони-бантики) з помідорами та базиліком

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

679 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Паста фарфалле (макарони-бантики) з помідорами та базиліком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Паста фарфалле - ніжні метелики з провансальськими овочами і зеленню, один з найбільш автентичних італійських рецептів. Дізнайтеся, як приготувати одну з найбільш чудових страв із пасти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста фарфалле (макарони-бантики) з помідорами та базиліком" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи24.2 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, в першу чергу вимийте проточною водою баклажани, а потім викладіть їх на обробну дошку і наріжте невеликими кубиками. Потім очистіть від лушпиння цибулю - наріжте її соломкою.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння часник і наріжте його дрібними скибочками. Потім помістіть на вогонь невелику сковороду з маслом. Засипте в неї часник і, постійно помішуючи, обсмажте кілька хвилин.

Крок - 2
03

Потім додайте в сковороду раніше подрібнену цибулю, обсмажте кілька хвилин, помішуючи, і, нарешті, засипте нарізані баклажани. Томіть вміст сковороди, помішуючи, до розм'якшення овочів.

Крок - 3
04

Додайте наступними в сковороду, заздалегідь вимиті і розрізані навпіл помідори черрі і обсмажте, постійно мішаючи, кілька хвилин. Додайте в ємність так само томатний соус або кетчуп, посипте провансальськими травами і приправте все сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 4
05

Поки даємо соусу покипіти кілька хвилин, періодично помішуючи. А паралельно відваріть пасту в киплячій підсоленій воді. Для цього помістіть каструлю з водою на плиту, коли вона закипить, засипте в неї макарони бантики. Після закінчення часу приготування злийте обережно воду і влийте в готову пасту трохи оливкового масла.

Крок - 5
06

Тепер в відварені макарони перекладіть раніше підготовлений соус з помідорами і ретельно все перемішайте. Викладіть готову пасту фарфалле порційно на тарілку, прикрасьте подрібненим (перемішаним, не обов'язково) сиром рікотта за смаком, приправте свіжим листям базиліка і насолоджуйтеся чудовою італійською стравою.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на сироватці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Консервовані огірки - покроковий рецепт, фото 1 Консервовані огірки 120 8 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грузинський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський шашлик 50 5 3 з 5 - детальніше -
Бульйон з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з сьомги 50 5 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані макарони «гнізда» - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані макарони «гнізда» 55 4 3 з 5 - детальніше -
Груші в сиропі - покроковий рецепт, фото 1 Груші в сиропі 20 1 2 з 5 - детальніше -