Паста фарфалле - ніжні метелики з провансальськими овочами і зеленню, один з найбільш автентичних італійських рецептів. Дізнайтеся, як приготувати одну з найбільш чудових страв із пасти.
Отже, в першу чергу вимийте проточною водою баклажани, а потім викладіть їх на обробну дошку і наріжте невеликими кубиками. Потім очистіть від лушпиння цибулю - наріжте її соломкою.
Далі очистіть від лушпиння часник і наріжте його дрібними скибочками. Потім помістіть на вогонь невелику сковороду з маслом. Засипте в неї часник і, постійно помішуючи, обсмажте кілька хвилин.
Потім додайте в сковороду раніше подрібнену цибулю, обсмажте кілька хвилин, помішуючи, і, нарешті, засипте нарізані баклажани. Томіть вміст сковороди, помішуючи, до розм'якшення овочів.
Додайте наступними в сковороду, заздалегідь вимиті і розрізані навпіл помідори черрі і обсмажте, постійно мішаючи, кілька хвилин. Додайте в ємність так само томатний соус або кетчуп, посипте провансальськими травами і приправте все сіллю і чорним меленим перцем.
Поки даємо соусу покипіти кілька хвилин, періодично помішуючи. А паралельно відваріть пасту в киплячій підсоленій воді. Для цього помістіть каструлю з водою на плиту, коли вона закипить, засипте в неї макарони бантики. Після закінчення часу приготування злийте обережно воду і влийте в готову пасту трохи оливкового масла.
Тепер в відварені макарони перекладіть раніше підготовлений соус з помідорами і ретельно все перемішайте. Викладіть готову пасту фарфалле порційно на тарілку, прикрасьте подрібненим (перемішаним, не обов'язково) сиром рікотта за смаком, приправте свіжим листям базиліка і насолоджуйтеся чудовою італійською стравою.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти