Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Паштет з печінки

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготувати будь-який паштет в домашніх умовах дуже легко, і мій рецепт- не виняток! Готуємо найсмачніший паштет з яловичої печінки.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль 1/4 ч.л
Вершкове масло3 ст.л
Молоко2 ст.л
Сало100 г.
Цибуля1 шт.
Морква2 шт.
Яловича печінка500 г.
01

З печінки зняти плівку і нарізати її шматочками середнього розміру. Моркву крупно нашаткувати, сало і цибулю нарізати кубиками.

Крок - 1
02

На розпеченій сковороді, помішуючи обсмажити сало, через 5 хвилин додати цибулю і все разом обсмажувати ще 2-3 хвилини. Потім вводиться морква і ще 3-5 хвилин шквариться  з салом і цибулею.

Крок - 2
03

Поки морквина ще твердувата,  треба додати печінку і спеції і все смажиться ще 10 хвилин. Охолоджену  масу для паштету двічі розтерзати в м'ясорубці, а потім додати масло і молоко.  

Крок - 3

Оцінити рецепт