Укр
Рус
thermomix thermomix
Паштети Закуски Російська кухня

Паштет з печінки

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготувати будь-який паштет в домашніх умовах дуже легко, і мій рецепт- не виняток! Готуємо найсмачніший паштет з яловичої печінки.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль 1/4 ч.л
  • Вершкове масло 3 ст.л
  • Молоко 2 ст.л
  • Сало 100 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Яловича печінка 500 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    З печінки зняти плівку і нарізати її шматочками середнього розміру. Моркву крупно нашаткувати, сало і цибулю нарізати кубиками.

    Крок - 1
  2. 02

    На розпеченій сковороді, помішуючи обсмажити сало, через 5 хвилин додати цибулю і все разом обсмажувати ще 2-3 хвилини. Потім вводиться морква і ще 3-5 хвилин шквариться  з салом і цибулею.

    Крок - 2
  3. 03

    Поки морквина ще твердувата,  треба додати печінку і спеції і все смажиться ще 10 хвилин. Охолоджену  масу для паштету двічі розтерзати в м'ясорубці, а потім додати масло і молоко.  

    Крок - 3

Оцінити рецепт