Укр
Рус
Печінка Закуски Російська кухня

Паштет з печінки

( 4.8400 4 525 25 оцінок)
3435 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготувати будь-який паштет в домашніх умовах дуже легко, і мій рецепт- не виняток! Готуємо найсмачніший паштет з курячої печінки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паштет з печінки" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячу печінку очистіть від плівок, розріжте на кілька частин і замочіть водою хвилин на 30, щоб з неї вийшла кров.

Крок - 1
02

Промиту печінку перекладіть в каструлю. Поставте на плиту і залийте молоком, щоб печінка повністю їм покрилася. Варіть печінку протягом 20 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Крок - 2
03

Після закінчення часу приготування печінки в молоці, яке зробить надалі паштет смачніше і дуже ніжним, вийміть з каструлі з допомогою шумівки в окрему ємність. Поки відставте в сторону.

Крок - 3
04

Візьміть сковороду і поставте її на плиту. Розділіть масло на дві частини, одну з яких покладіть в сковороду. Дайте йому час розтопитися. Потім висипте відварену печінку. Час від часу помішуючи, готуйте 5 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом, очистіть і наріжте ріпчасту цибулину. Як ви будете її нарізати, не має значення (дрібно, крупно, півкільцями). Через 5 хвилин додайте цибулю до печінки. Обсмажуйте ще 4-5 хвилин, поки цибуля не стане м'якою.

Крок - 5
06

Коли цибуля приготується, вимкніть вогонь. Вийміть обсмажену печінку з цибулею в глибоку миску. Використовуючи ручний блендер (на крайній випадок м'ясорубку), подрібніть печінку в однорідну без шматочків масу.

Крок - 6
07

Другу частину вершкового масла (його краще залишити на столі заздалегідь, щоб воно було кімнатної температури) покладіть до печінкової маси, також додайте гірчицю, сіль і чорний мелений перець за своїм смаком.

Крок - 7
08

Ще раз ретельно збийте блендером печінкову масу з приправами. Перекладіть паштет в чисту, відповідного розміру ємність. Дайте їй час повністю охолонути. Потім накрийте ємність з паштетом кришкою і поставте в холодильник.

Крок - 8
09

За бажанням можете змастити поверхню паштету тонким шаром вершкового масла, щоб вона не обвітрювалася і не сохла. Готовий паштет з печінки зберігайте в холодильнику не більше 2-3 днів. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Відбивні курячі в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні курячі в клярі 45 5 3 з 5 - детальніше -
Канапе з червоною рибою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з червоною рибою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Печеня з курки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки в сковороді 50 4 3 з 5 - детальніше -
Нутелла без молока - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без молока 45 2 3 з 5 - детальніше -