Укр
Рус
Паштети Закуски Російська кухня

Паштет курячий

( 4.8293 4 541 41 оцінка)
3137 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Сьогодні ми приготуємо смачний паштет з курячої печінки з портвейном. Цей паштет курячий має по-справжньому ніжну текстуру і м'який смак і може бути хорошим початком у будь-який час доби в будь-який час року. І це досить легко готувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паштет курячий" (на 100 грам)

  • Білки8.4 гр.
  • Жири15.9 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту і добре розігрійте. Покладіть і розтопіть в гарячій сковороді трохи вершкового масла.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння цибулю і часник, а потім на обробній дошці дрібно наріжте овочі. Злегка обсмажте, помішуючи, подрібнену цибулю і часник протягом кількох хвилин, поки вони не стануть м'якими і ніжними.

Крок - 2
03

Потім додайте до обсмажених овочів попередньо вимиту і нарізану невеликими шматочками курячу печінку. Смажте вміст сковороди, періодично помішуючи, пару хвилин з кожного боку, поки субпродукт не стане злегка золотистим.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку до інгредієнтів сіль і чорний мелений перець за смаком. Потім засипте попередньо вимиту і дрібно нарізану зелень і перець чилі в сковорідку до решти продуктів і ретельно перемішайте.

Крок - 4
05

Влийте в сковорідку портвейн і добре перемішайте. Доведіть вміст до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і томіть протягом 8-10 хвилин, поки не випарується спиртовий аромат.

Крок - 5
06

Помістіть обсмажену печінку з овочами в більшу миску, охолодіть до кімнатної температури і збийте за допомогою блендера, до однорідної густої маси.

Крок - 6
07

Перекладіть утворену суміш назад на сковороду, додайте курячий бульйон, відправте на плиту і варіть, помішуючи, кілька хвилин, поки вона не стане кремовою і однорідної консистенції.

Крок - 7
08

Помістіть паштет з курячої печінки в керамічну або скляну паштетницю (не доходячи до верху пару сантиметрів) і рівномірно розподіліть по ємності.

Крок - 8
09

Розтопіть вершкове масло в маленькій каструлі, а потім залийте ним покладений паштет в паштетниці. Залиште ємність з паштетом в холодильнику приблизно на 1 годину.

Крок - 9
10

Подавайте паштет курячий з печінки з скибочками злегка підсмаженого хліба, який можете так само приготувати самостійно.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з печінкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою 45 4 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею в духовці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для Лазаньї 40 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Справжній український борщ - покроковий рецепт, фото 1 Справжній український борщ 80 6 5 з 5 - детальніше -
Капусняк з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк з рисом 60 6 3 з 5 - детальніше -
Запечена скумбрія з лимоном - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія з лимоном 50 2 3 з 5 - детальніше -