Укр
Рус
Поділитися

Паштет курячий

(43 оцінки)
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1

опис

Паштет з курячої печінки з вершковим маслом. Ніжний смак, простий у приготуванні.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Масло рослинне2 ст.л
Лавровий лист2 шт.
Вершкове масло50 г.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Куряча печінка500 г.
01

Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії  при повільному  вогні 7-10 хвилин. Потім додати моркву порізану шайбочками на 2-3 мм, печінку, лавровий листочок, сіль 2/3 ч.л.

Шаг - 1
02

Все перемішати, залити 1 склянкою води, довести до кипіння і під кришкою тушкувати 20-30 хвилин, але за 5 хвилин до готовності зняти кришку, щоб  рідина, що  залишилася, випарувалась  майже повністю.

Шаг - 2
03

Після охолодження в печінкову масу, без лаврового листа, додати м'яке масло (але не топлене, яке при застиганні перетворюється в тверду крихту) і збити блендером до однорідного стану.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: