Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Паштет курячий

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Паштет з курячої печінки з вершковим маслом. Ніжний смак, простий у приготуванні.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне2 ст.л
Лавровий лист2 шт.
Вершкове масло50 г.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Куряча печінка500 г.

Покроковий рецепт

01

Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії  при повільному  вогні 7-10 хвилин. Потім додати моркву порізану шайбочками на 2-3 мм, печінку, лавровий листочок, сіль 2/3 ч.л.

Крок - 1
02

Все перемішати, залити 1 склянкою води, довести до кипіння і під кришкою тушкувати 20-30 хвилин, але за 5 хвилин до готовності зняти кришку, щоб  рідина, що  залишилася, випарувалась  майже повністю.

Крок - 2
03

Після охолодження в печінкову масу, без лаврового листа, додати м'яке масло (але не топлене, яке при застиганні перетворюється в тверду крихту) і збити блендером до однорідного стану.

Крок - 3

Оцінити рецепт