Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Паштет курячий

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Паштет з курячої печінки з вершковим маслом. Ніжний смак, простий у приготуванні.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне2 ст.л
Лавровий лист2 шт.
Вершкове масло50 г.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Куряча печінка500 г.
01

Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії  при повільному  вогні 7-10 хвилин. Потім додати моркву порізану шайбочками на 2-3 мм, печінку, лавровий листочок, сіль 2/3 ч.л.

Крок - 1
02

Все перемішати, залити 1 склянкою води, довести до кипіння і під кришкою тушкувати 20-30 хвилин, але за 5 хвилин до готовності зняти кришку, щоб  рідина, що  залишилася, випарувалась  майже повністю.

Крок - 2
03

Після охолодження в печінкову масу, без лаврового листа, додати м'яке масло (але не топлене, яке при застиганні перетворюється в тверду крихту) і збити блендером до однорідного стану.

Крок - 3

Оцінити рецепт