Укр
Рус
Паштети Закуски Українська кухня

Паштет з індички

( 4.8889 4 536 36 оцінок)

2882 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Паштет з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Паштет у нинішній час - це дуже доступна їжа, адже його можна купити у готовому вигляді у будь-якому продуктовому магазині. Але, погодьтеся, ніякий магазинний продукт не зрівняється зі смаком справжнього м'ясного паштету, приготованого на власній кухні. Ми пропонуємо вам не полінуватися і спробувати приготувати паштет з індички у домашніх умовах, тим більше, що ви точно здивуєтеся, як мало часу забере його приготування, і як просто можна зробити цю прекрасну закуску, що має апетитний вигляд і володіє не менше прекрасним смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паштет з індички" (на 100 грам)

  • Білки14.8 гр.
  • Жири17.9 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви хочете навчитися готувати смачний паштет з індички, цей рецепт відмінної страви - чудовий для початку. Можна готувати цю страву для кожного свята. Але для початку необхідно придбати свіжу і якісну печінку індички. Вимийте ретельно печінку проточною водою і наріжте невеликими скибочками. Шматки печінки викладіть на сито і позбавте від зайвої рідини.

Крок - 1
02

У маленькій каструлі залийте курячі яйця холодною водою, відправте на плиту і доведіть до кипіння; готуйте на помірному вогні близько 10 хвилин. Злийте відварені яйця і відразу ж наповніть каструлю холодною водою. Додайте так само в каструлю лід і залиште яйця стояти до охолодження. Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи. Натріть відварені круто яйця на дрібній стороні терки, покладіть у велику миску з нашаткованою петрушкою і залиште.

Крок - 2
03

У велику сковороду залийте розтоплений смалець (можна використовувати вершкове масло). Додайте в сковорідку заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, приправте сіллю. Готуйте на помірно слабкому вогні, періодично помішуючи, поки цибуля не стане м'яою і не почне корічневіти, близько 10 хвилин.

Крок - 3
04

Перекладіть обсмажену цибулю в чашу кухонного комбайна і дайте йому охолонути, поки приготуєте печінку.

Крок - 4
05

Додайте ще трохи смальцю в сковороду. Покладіть в сковорідку печінку і готуйте на середньому вогні, періодично перевертаючи, близько 20 хвилин.

Крок - 5
06

Перекладіть обсмажену печінку індички в кухонний комбайн до цибулі і дайте охолонути протягом 5 хвилин. Приправте вміст чаші сіллю і чорним меленим перцем. Додайте в комбайн ще трохи розтопленого смальцю, і збивайте на високій швидкості, поки печінка не буде дрібно нарізана, але не повністю гладка.

Крок - 6
07

Перекладіть печінку в миску з натертими яйцями і петрушкою і ретельно все перемішайте, щоб об'єднати всі продукти. Накрийте приготований паштет з індички в мисці харчовою плівкою і охолодіть в холодильнику приблизно 30 хвилин. Подавайте цю чудову закуску разом з мацою.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для домашньої локшини - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для домашньої локшини 30 1 2 з 5 - детальніше -
Галушки - покроковий рецепт, фото 1 Галушки 40 5 3 з 5 - детальніше -
Як приготувати овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1 Як приготувати овочеве рагу 50 6 3 з 5 - детальніше -
Качка тушкована з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Качка тушкована з капустою 160 3 3 з 5 - детальніше -