Паштет у нинішній час - це дуже доступна їжа, адже його можна купити у готовому вигляді у будь-якому продуктовому магазині. Але, погодьтеся, ніякий магазинний продукт не зрівняється зі смаком справжнього м'ясного паштету, приготованого на власній кухні. Ми пропонуємо вам не полінуватися і спробувати приготувати паштет з індички у домашніх умовах, тим більше, що ви точно здивуєтеся, як мало часу забере його приготування, і як просто можна зробити цю прекрасну закуску, що має апетитний вигляд і володіє не менше прекрасним смаком.
Якщо ви хочете навчитися готувати смачний паштет з індички, цей рецепт відмінної страви - чудовий для початку. Можна готувати цю страву для кожного свята. Але для початку необхідно придбати свіжу і якісну печінку індички. Вимийте ретельно печінку проточною водою і наріжте невеликими скибочками. Шматки печінки викладіть на сито і позбавте від зайвої рідини.
У маленькій каструлі залийте курячі яйця холодною водою, відправте на плиту і доведіть до кипіння; готуйте на помірному вогні близько 10 хвилин. Злийте відварені яйця і відразу ж наповніть каструлю холодною водою. Додайте так само в каструлю лід і залиште яйця стояти до охолодження. Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи. Натріть відварені круто яйця на дрібній стороні терки, покладіть у велику миску з нашаткованою петрушкою і залиште.
У велику сковороду залийте розтоплений смалець (можна використовувати вершкове масло). Додайте в сковорідку заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, приправте сіллю. Готуйте на помірно слабкому вогні, періодично помішуючи, поки цибуля не стане м'яою і не почне корічневіти, близько 10 хвилин.
Перекладіть обсмажену цибулю в чашу кухонного комбайна і дайте йому охолонути, поки приготуєте печінку.
Додайте ще трохи смальцю в сковороду. Покладіть в сковорідку печінку і готуйте на середньому вогні, періодично перевертаючи, близько 20 хвилин.
Перекладіть обсмажену печінку індички в кухонний комбайн до цибулі і дайте охолонути протягом 5 хвилин. Приправте вміст чаші сіллю і чорним меленим перцем. Додайте в комбайн ще трохи розтопленого смальцю, і збивайте на високій швидкості, поки печінка не буде дрібно нарізана, але не повністю гладка.
Перекладіть печінку в миску з натертими яйцями і петрушкою і ретельно все перемішайте, щоб об'єднати всі продукти. Накрийте приготований паштет з індички в мисці харчовою плівкою і охолодіть в холодильнику приблизно 30 хвилин. Подавайте цю чудову закуску разом з мацою.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти