Укр
Рус
Паштети Закуски Білоруська кухня

Паштет із печінки кролика

( 4.7931 4 529 29 оцінок)

3632 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паштет із печінки кролика - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей шовковисто-гладкий паштет недорогий і простий у виготовленні. Печінка кролика недовго варять у воді зі спеціями, перш ніж змішати з маслом в кухонному комбайні. Але підсумок вас приємно здивує.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паштет із печінки кролика" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте всі необхідні вам інгредієнти. Ріпчасту цибулю звільніть від лушпиння і наріжте кільцями на обробній дошці.

Крок - 1
02

Печінку кролика промийте ретельно під проточною водою і на обробній дошці розділіть на невеликі шматки. Часник теж звільніть від лушпиння, але не подрібнюйте.

Крок - 2
03

У глибоку каструлю відправте кролячу печінку, додайте кільця ріпчастої цибулі. Далі киньте зубчики часнику, лавровий лист, приправте сухим чебрецем і трохи присоліть.

Крок - 3
04

Залийте печінку кролика, покривши повністю, водою, помістіть каструлю на плиту і доведіть до кипіння. Закрийте ємкість кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, періодично помішуючи, поки печінка не втратить рожевий відтінок всередині кожного шматка, близько 3 хвилин. Якщо в процесі кипіння буде утворюватися пінка, виловіть її з каструлі. Потім зніміть з вогню і відставте каструлю на 5 хвилин охолонути.

Крок - 4
05

Видаліть з остиглої каструлі лавровий лист (він уже зробив свою функцію і більше не знадобиться). Використовуючи щілинну ложку, перенесіть печінкову суміш з каструлі в кухонний комбайн, залишаючи зайву рідину в каструлі.

Крок - 5
06

Потім закрийте кришку комбайна і збовтуйте печінку на максимальній швидкості до отримання густого пюре.

Крок - 6
07

При включеній машині, відкривши кришку (або використайте спеціальний отвір для додавання інгредієнтів, воно є не у всіх комбайнах), додайте в пюре масло, по 2 столові ложки за один раз, до включення.

Крок - 7
08

Потім долийте коньяк (він додасть аромат і специфічний смак), приправте сіллю і чорним меленим перцем. Знову ретельно збийте до повного розгладження пюре.

Крок - 8
09

Розкладіть печінкову суміш у форми для паштету і накрийте харчовою плівкою безпосередньо на поверхню страви, а потім відправте в холодильник на кілька годин.

Крок - 9
10

Готовий паштет із печінки кролика можна вживати холодним, намазав на грінку або білий хліб.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з печінкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою 45 4 2 з 5 - детальніше -
Сосиски в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в тісті 60 6 3 з 5 - детальніше -
Пиріг на кефірі з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг на кефірі з варенням 60 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Перець фарширований без рису - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований без рису 85 6 3 з 5 - детальніше -
Шніцель з капусти - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з капусти 40 4 2 з 5 - детальніше -
 Налисники з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з сиром в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -