Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі з какао

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

1452 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панкейкі з какао - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Прекрасний рецепт панкейка з какао. Ідеально підходить для недільного сніданку або як десерт. Якщо ви справжній любитель шоколаду, ви можете покрити панкейки шоколадним ганашем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі з какао " (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири14 гр.
  • Вуглеводи29.3 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску розбийте куряче яйце, засипте цукор і за допомогою вінчика змішайте вміст, до об'єднання інгредієнтів і утворення піни.

Крок - 1
02

Далі залийте в миску тепле молоко високої жирності, додайте розтоплене вершкове масло і знову гарненько все перемішайте.

Крок - 2
03

В іншу глибоку миску засипте просіяне борошно і какао-порошок. Посоліть вміст миски, додайте трохи розпушувача, харчової соди і ложкою ретельно перемішайте все, до об'єднання цих продуктів.

Крок - 3
04

Отриману масу засипте в миску до раніше підготовленої молочно-яєчної суміші і вінчиком або за допомогою міксера збовтайте все, до утворення однорідної сметаноподібної маси (рідке тісто) без грудок. Тепер засипте в миску до утвореної суміші шоколадну стружку і знову добре все перемішайте.

Крок - 4
05

Потім в спеціальну плоску сковорідку викладіть вершкове масло і розтопіть. Залийте в сковорідку з олією раніше підготовлене рідке тісто, утворивши невеликого розміру коржі (панкейки) і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.

Крок - 5
06

Коли буде використано всі тісто і, відповідно, будуть готові всі панкейки, займіться приготуванням ганаша для поливання випічки. Для цього викладіть на обробну дошку плитку молочного шоколаду (можна використовувати і темний) гострим ножем подрібніть його на дрібні шматочки.

Крок - 6
07

Далі помістіть невеликий сотейник на плиту, залийте в нього високої жирності вершки і доведіть до кипіння. Потім зніміть сотейник з плити і, відразу ж закинувши в нього раніше подрібнений шоколад, перемішайте силіконовою або дерев'яною ложкою, до утворення однорідної кремоподібної суміші.

Крок - 7
08

Далі викладіть готові панкейки з какао, один поверх одного, на красиве блюдо, полийте раніше підготовленим і охолодженоим шоколадним поливанням, і пригощайте своїх рідних і близьких відмінним сніданком.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сухий хворост - покроковий рецепт, фото 1 Сухий хворост 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт - покроковий рецепт, фото 1 Торт 80 6 4 з 5 - детальніше -
Пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки 80 3 3 з 5 - детальніше -
Червона квасоля по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Червона квасоля по-корейськи 120 3 3 з 5 - детальніше -