Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі без розпушувача

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

1246 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панкейкі без розпушувача - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дуже багато сімей воліють свій сніданок прикрашати всілякими млинцями, сирниками і іншою смакотою, доступними по продуктам і нескладним приготуванням. Якщо у вашому будинку теж вітається випічка, але при цьому вам хочеться чимось урізноманітнити звичні млинці, можу навчити готувати смачні панкейкі. Рецепт цієї страви хоч і може вам здатися знайомим, що нагадує оладки, але це не так, тим більше, що мій рецепт взагалі унікальний, так як відрізняється від класичного варіанту. Пропоную приготувати відмінний, смачний сніданок - панкейкі без розпушувача.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі без розпушувача" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи24.7 гр.
  • Калорії226 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу вам необхідно розтопити вершкове масло. Відріжте невеликий шматочок і покладіть його в глибоку, але невелику ємність. Поставте в мікрохвильову піч на 15 секунд, щоб масло розплавилося.

Крок - 1
02

Розтоплене вершкове масло вилийте у велику миску, в якій ви будете готувати тісто для панкейків. Відміряйте необхідну кількість молока, воно повинно бути кімнатної температури. Вилийте його до масла і розмішайте вінчиком.

Крок - 2
03

Тепер візьміть яйце і відокремте жовток, покладіть його в миску з молоком і маслом, а білок відправте в окрему ємність (він ще стане в нагоді). Знову перемішайте інгредієнти вінчиком.

Крок - 3
04

Наступними інгредієнтами будуть: пшеничне борошно (просіяне), сіль і крохмаль. Додайте їх в миску до молочної суміші. Перемішайте все вінчиком до однорідного стану. Поки відставте.

Крок - 4
05

Тепер підійшов головний момент, від якого залежить пишність панкейків. Візьміть інші яйця. Відокремте білки від жовтків. Жовтки відкладіть, а все білки помістіть в чашу кухонного комбайна з встановленим вінчиком для збивання. Увімкніть комбайн на середню швидкість і збивайте білки, поки вони не перетворяться в пишну піну.

Крок - 5
06

Потім зменшіть швидкість і додайте до білків цукор, насипаючи його невеликими порціями, при цьому не виключаючи комбайн. Коли весь цукор висипаний, збільште швидкість знову до максимуму. Продовжуйте збивати, поки білки не утворять стійкі піки.

Крок - 6
07

Збиті білки потроху додайте до основного тіста. Обережно і акуратно вмішуйте їх силіконовою лопаткою. За рахунок добре збитих білків тісто виходить дуже пишним і ніжним.

Крок - 7
08

Розігрійте на повільному вогні млинцеву сковорідку і злегка змастіть її вершковим маслом. Викладайте тісто в сковороду і готуйте приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку. Будьте обережні при перевертанні. Ви можете накрити сковорідку кришкою, якщо захочете і панкейкі готуватимуться швидше.

Крок - 8
09

Щоб перевірити, чи готові млинці, натисніть на них злегка пальцем, вони повинні пружинити. Подавайте панкейкі відразу ж, викладіть їх на тарілку і полийте кленовим сиропом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Локшина пшенична - покроковий рецепт, фото 1 Локшина пшенична 50 6 2 з 5 - детальніше -
Мус без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Мус без яєць 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки з сиром 110 4 3 з 5 - детальніше -
Тірамісу (і маскарпоне) - покроковий рецепт, фото 1 Тірамісу (і маскарпоне) 50 3 3 з 5 - детальніше -