Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі з яблуками

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1455 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Панкейкі з яблуками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ці смачні, красиві млинці нагадують наші оладки, але готуються трохи іншим способом і виходять дуже цікавими на смак. Панкейкі відмінно виглядають з будь-якими фруктовими або ягідними джемами, згущеним молоком, шоколадом, такий сніданок без всяких сумнівів сподобається абсолютно всім. Крім цього, панкейкі дуже легко готуються. Рецептів приготування цих ніжних млинців дуже багато, але одним з найбільш вдалих, на наш погляд, ми з вами з радістю поділимося. Це панкейкі з яблуками. Класичне поєднання млинців з яблуками - це завжди виграшний варіант, тому такі ласощі призведуть в захват ваших домочадців.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі з яблуками" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи35.6 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Панкейкі готуються дуже просто, і це завдання під силу початківцям господаркам. А результат вас приємно здивує, як з простих інгредієнтів і простим способом можна створити неймовірно смачну і оригінальну страву. Отже, в глибоку миску просіваємо борошно, також відразу додаємо в сито соду, розпушувач і сіль. Після того, як все це просіється, кидаємо також цукор.

Крок - 1
02

Тепер перемішуємо сухі інгредієнти між собою, після чого розбиваємо курячі яйця, наливаємо молоко.

Крок - 2
03

Потім додаємо яблучне пюре і звичайно ж мелену корицю. Поєднання яблук і кориці - це прекрасне кулінарне рішення, яке подарує панкейкам неймовірний аромат і смак. Гарненько перемішуємо вміст вінчиком, щоб вийшла однорідна маса. За консистенцією тісто для панкейків нагадує густу сметану.

Крок - 3
04

Ну і в кінці очистимо від шкірки яблуко, натираємо його на крупній тертці, а потім додаємо в тісто. Перемішуємо до однорідності, і можна вже смажити наші млинці.

Крок - 4
05

Ставимо на вогонь сковорідку нехай нагрівається. Головною відмінністю панкейків від звичайних оладок є те, що вони печуться на сухій сковороді. Також дуже важливо, щоб вогонь був маленькими, так млинці приготуються ніжними і м'якенькими. Отже, тепер викладаємо на сковорідку тісто, розрівнювати його лопаткою не потрібно, тісто саме розтечеться потрібним чином. Розмір панкейку визначайте самі, але як правило, це не великі млинці.

Крок - 5
06

Готуємо з одного боку пару хвилин. Зверху на не підсмаженій стороні повинні утворитися дірочки, ось після цього можна перевертати панкейкі на іншу сторону. У процесі приготування панкейкі підростають і стають більш пишними. В результаті у нас виходять гарні, апетитні, ароматні і ніжні панкейкі з яблуками.

Крок - 6
07

Викладаємо їх красивою стопкою, а потім поливаємо будь-яким топінгом на ваш смак. В даному варіанті ми використовували карамель. Панкейкі з яблуками - це дуже смачно, ситно, ніжно і оригінально, але при цьому просто і швидко в приготуванні. Звичайно ж, такий варіант млинчиків - це хороший вибір для сніданку або як частування до вечірнього чаювання.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Плов в мультиварці з бараниною - покроковий рецепт, фото 1 Плов в мультиварці з бараниною 75 6 3 з 5 - детальніше -
Пончики на сухих дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на сухих дріжджах 75 4 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця французька - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця французька 50 1 2 з 5 - детальніше -