Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі з гарбузом

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

1109 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Панкейкі з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ось стоїть тільки почути незвичну заморську назву страви і відразу ж виникають сумніви, що це складно або практично взагалі нереально. Така ж історія може статися і з панкейками, хоча багато господинь думають, що це звичайнісінькі млинці. Але я хочу відразу заперечити, хоч англійський млинець, якщо дослівно перекласти, і є панкейк, це все ж їжа трошки іншого сорту. Готуються панкейкі по-особливому і на перший погляд процес може здатися досить складним, але якщо знати деякі тонкощі, впораєтеся без проблем. За допомогою нашого рецепта ви зможете з легкістю приготувати панкейкі з гарбузом. Ці пишні, рум'яні, дуже смачні і апетитні вироби дуже сподобаються вашим близьким.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі з гарбузом" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири0.8 гр.
  • Вуглеводи30.6 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб приготувати ці найніжніші ласощі, нам знадобиться гарбузове пюре, яке звісно, потрібно підготувати заздалегідь. Нам знадобиться звичайно ж, спеціальний солодкий гарбуз, який ми миємо, очищаємо від шкірки і запікаємо в духовці. Після цього за допомогою блендера перебиваємо гарбуз в пюре і трохи охолоджуємо.

Крок - 1
02

Тепер приступаємо безпосередньо до готування. У глибоку миску наливаємо густі вершки і додаємо яйце. Потім вливаємо екстракт ванілі і викладаємо гарбузове пюре. За допомогою вінчика змішуємо вміст миски в однорідну масу, по консистенції нагадуючу сметану.

Крок - 2
03

Після цього кидаємо в цю масу коричневий цукор, трохи перемішуємо і додаємо розпушувач. Ще кидаємо соду, а також корицю, мускатний горіх і мелений імбир. Додаємо щіпку гвоздики і все перемішуємо.

Крок - 3
04

Прянощі додаємо обов'язково, щоб панкейкі не були з похмурим овочевим смаком, а відрізнялися вишуканістю і пікантністю. Тепер засипаємо в цю масу борошно і вінчиком замішуємо тісто, як на оладки.

Крок - 4
05

Для того, щоб наші панкейкі вийшли рум'яними і ніжними, не варто їх занадто зажарювати, до того ж смажити краще на сухій сковорідці або змастити поверхню однією краплею олії. Беремо сковорідку з антипригарним покриттям і мірною ложкою накладаємо тісто. Підсмажуємо з одного боку до рум'яності, поки зверху почнуть з'являтися в тісті маленькі дірочки, і перевертаємо.

Крок - 5
06

Випікаємо таким чином панкейкі, поки використаємо все приготоване тісто. До речі, ці ласощі з гарбуза не ламаються, тому їх можна згортати, але я пропоную складати стопкою один на одного.

Крок - 6
07

Для того, щоб панкейкі з гарбузом мали ще більш вишуканий смак, поллємо їх карамельним соусом, витримаємо пару хвилин, щоб просочилися і подаємо до столу. Такий неймовірно смачний десерт відмінно прикрасить ваш обідній стіл і цея страва обов'язково оселиться у вашому домі надовго.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Равіолі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з м’ясом 180 7 3 з 5 - детальніше -
Вегетаріанське олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанське олів’є 40 4 3 з 5 - детальніше -