Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі рецепт з содою

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

1243 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Панкейкі рецепт з содою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Відмінний сніданок для всієї родини. Смачні, пишні, а головне ситні панкейкі порадують всіх домочадців.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі рецепт з содою" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи32.8 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На велику миску встановіть сито. Висипте в нього всі сухі інгредієнти: борошно, соду, цукор і сіль. Просійте.

Крок - 1
02

Візьміть ще одну миску, трохи менше. Вилийте в неї молоко і вбийте яйце. Добре збийте вінчиком.

Крок - 2
03

Вилийте молочну суміш в сухі інгредієнти і перемішайте ретельно вінчиком, щоб вийшла однорідна маса. Розтопіть вершкове масло, поставивши його на 15-20 секунд в мікрохвильову піч. Дайте трохи охолонути. Вилийте розтоплене масло в миску з тістом.

Крок - 3
04

Також висипаючи в миску чорницю, заздалегідь промиту і просушену. У цьому рецепті ви можете використовувати як свіжі ягоди, так і заморожені - тільки не забудьте їх розморозити і рідину краще злити.

Крок - 4
05

Перемішайте лопаткою тісто з ягодами і розтопленим маслом. Тісто має вийти як на звичайні оладки. Накрийте миску з приготованим тістом харчовою плівкою і поки відставте на 1 годину при кімнатній температурі.

Крок - 5
06

Коли тісто настоялося, перемішайте його ще раз і можна починати смажити панкейкі. Встановіть на плиту сковорідку з антипригарним покриттям. Розігрійте її на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю розтопленого вершкового масла за допомогою силіконового пензлика. На розігріту сковороду викладіть тісто ополоником або ложкою, для одного млинця знадобитися приблизно 60 мілілітрів тіста або беріть кількість тіста на свій розсуд.

Крок - 6
07

Підсмажуйте панкейкі, поки на поверхні тіста не з'являться бульбашки. Коли ви побачили бульбашки і хочете, щоб панкейкі вийшли гарні і рівні, відразу переверніть млинець на іншу сторону і смажте до утворення рум'яної скоринки.

Крок - 7
08

Викладіть панкейкі на тарілку стопкою. Покладіть зверху шматочок вершкового масла. Можете полити ще медом, за бажанням можна додати свіжих ягід. А взагалі панкейкі такий десерт, що його можна їсти і зі сметаною, і з джемом, і з карамеллю. Подавайте панкейкі гарячими. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти