Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі пишні

( 4.7143 3 57 7 оцінок)

2512 - переглядів
65 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Панкейкі пишні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецептів цих чудових оладок родом з Америки з назвою "панкейкі" є дуже багато. Ми хочемо порекомендувати вам досить простий і один з найбільш вдалих способів як приготувати пишні панкейкі. Тісто на сколотин робить цю випічку повітряною і ніжною на смак. Ці пишні панкейкі подавати до столу можна з будь-якими солодкими добавками - варення, мед або навіть згущене молоко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі пишні" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи24.8 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску залийте сколотини (можна використовувати знежирені або 1% -ві вершки), потім розбийте куряче яйце і натріть прямо в миску з допомогою терки цедру лимона.

Крок - 1
02

Далі кухонним вінчиком або за допомогою міксера починайте ретельно збивати вміст миски. Потім долийте в ємність заздалегідь розтоплене вершкове масло, засипте розпушувач і харчову соду і продовжуйте повільно все змішувати.

Крок - 2
03

Тепер поступово засипте в миску просіяне борошно і збийте вміст миски до однорідної рідкої маси. Намагайтеся борошно засипати невеликими порціями, тісто має вийти не густе, а мати сметаноподобноу консистенцію.

Крок - 3
04

Далі відокремте білки від жовтків в курячих яйцях і відправте по різним мискам. У миску з білками додайте свіжовичавлений лимонний сік і, поступово досипляючи цукор, збийте з допомогою міксера вміст миски в однорідну повітряну піну.

Крок - 4
05

Тепер відправте утворену білкову суміш в миску з раніше підготовленим рідким тыстом і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси. Залиште миску з тыстом на нетривалий час в сторону.

Крок - 5
06

Далі помістіть спеціальну млинцеву сковорідку на плиту і добре розігрійте. За допомогою ложки або ополоником укладіть порційно тісто в гарячу сковороду, утворивши так звані оладки. Обсмажуйте оладки приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до утворення легкої золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Випічка в процесі смаження повинна «піднятися», тому не поспішайте оладки перевертати, краще зменшіть вогонь, щоб не горіли. Потім викладіть готові пишні панкейкі на блюдо, прикрасьте свіжою полуницею або будь-якою іншою свіжою ягодою, полийте рідким медом або солодким сиропом і дивуйте своїх близьких. Будьте впевнені, особливо полюбиться ця випічка вашим діткам.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Брускетта з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з тунцем 35 4 3 з 5 - детальніше -
Салат олів’є з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Салат олів’є з м’ясом 40 5 3 з 5 - детальніше -
Свинина з ананасом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з ананасом в духовці 65 3 3 з 5 - детальніше -