Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейки на воді

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1232 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панкейки на воді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Багато хто зі мною погодиться в тому, що будь-які млинці - це не просто смачна, але ще і повноцінна страва. Але, може бути не всім знайома схожа, але все ж трохи інша страва - панкейкі. Ці смачні вироби готуються і на кефірі, і на молоці, і на кислому молоці або йогурті, причому додаючи не тільки какао або шоколад, а й шматочки фруктів або цукати, а так само всілякі спеції. Але, виявляється, не менш смачними виходять панкейкі на воді, при цьому вони не такі жирні і менш калорійні. До того ж, на приготування такої випічки вам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейки на воді" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири1.4 гр.
  • Вуглеводи36.7 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Панкейкі на воді хоч і схожі на звичайні млинці, але все-таки деякі відмінності є. Наприклад, те, що вони готуються практично майже без масла і виходять не настільки пишними як оладки. Їх смак при цьому, звичайно ж, нітрохи не поступається, а навпаки. В принципі, борошно для приготування панкейкыв можна використовувати не тільки пшеничне, але і кукурудзяне або гречане. А можна застосувати ще більш простий варіант і скористатися готовою сумішшю для випічки. Саме таким чином в нашому випадку ми і будемо готувати смачний десерт.

Крок - 1
02

Отже, візьмемо суху суміш для кексів, яку без проблем можна придбати в будь-якому супермаркеті і насиплемо потрібну кількість в глибоку миску.

Крок - 2
03

Потім додамо туди трохи води. До речі, воду можна використовувати як звичайну, так і фільтровану або навіть бутильовану, але без газу, до того ж, не холодну. Адже, як відомо, злегка теплі продукти легше взаємодіють один з одним, відповідно тісто виходить ніжніше і пластичніше.

Крок - 3
04

Акуратно кулінарною лопаткою перемішуємо суміш з водою, таким чином, замішуючи тісто. Додаємо ще трохи води і вимішуємо тісто, по консистенції нагадуюче густу сметану.

Крок - 4
05

Після цього ставимо на плиту сковорідку, вливаємо краплю рослинного або оливкового масла, акуратно розтираємо серветкою по сковорідці, щоб дно сковороди лише злегка було змазане маслом.

Крок - 5
06

Наливаємо на середину сковорідки трохи приготованого тіста і підсмажуємо трохи з одного боку. Потім перевертаємо виріб на інший бік і знову підсмажуємо. Перевертаємо панкейк в процесі приготування кілька разів.

Крок - 6
07

Таким чином готуємо всі інші панкейкі і складаємо на тарілку. Готові ніжні і смачні панкейкі на воді можна подавати до чаювання, додавши м'який сир або масло, а також полив медом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яєчня з шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з шпинатом 35 3 3 з 5 - детальніше -
Лагман узбецький - покроковий рецепт, фото 1 Лагман узбецький 75 4 3 з 5 - детальніше -
Картопляні крокети - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>