Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі на молоці

( 4.3333 2 56 6 оцінок)

1803 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панкейкі на молоці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Панкейкі - оладки, батьківщиною яких є Америка. Дуже ситний і чудовий сніданок, який легко приготувати у себе на кухні, тим більше, що продукти необхідні цій страві найпростіші і звичні. Спробуйте приготувати панкейкі на молоці за цим рецептом і побалуйте рідних чудовим сніданком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі на молоці" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири13.4 гр.
  • Вуглеводи38.2 гр.
  • Калорії302 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Всі продукти для приготування панкейку повинні бути свіжими, якщо ви хочете отримати ідеальний результат. Не використовуйте прострочений розпушувач - він грає велику роль, перевірте всі терміни придатності. Давайте спочатку змішаємо все сухі інгредієнти. Візьміть велику, глибоку миску. Насипте в неї просіяне борошно.

Крок - 1
02

Потім додайте розпушувач. Вам може здатися, що така кількість розпушувача буде забагато, але ні, це секрет отримання самих м'яких, пухнастих панкейк. Під час приготування млинців, розпушувач буде реагувати, і створювати достаток повітря, надаючи ідеальну текстуру панкейку.

Крок - 2
03

Після розпушувача покладіть до борошна сіль і цукор (його ви можете використовувати за бажанням, можна не додавати і зовсім). Перемішайте інгредієнти дерев'яною лопаткою і поки відставте в сторону.

Крок - 3
04

Візьміть ще одну миску, тільки меншого розміру, в ній ми з'єднаємо вологі продукти. Розбийте в миску яйце. Вилийте також в миску молоко кімнатної температури.

Крок - 4
05

Розтопіть шматочок вершкового масла в мікрохвильовці, вилийте в ємність з молоком і яйцем. Туди ж додайте і ванільний екстракт. Використовуючи вилку, ретельно перемішайте інгредієнти.

Крок - 5
06

Коли вологі інгредієнти змішаються, вилийте їх в миску до сухих інгредієнтів. Добре перемішайте дерев'яною лопаткою, поки не зникнуть великі грудочки, придавлюючи і розбиваючи їх. Вимішане тісто відразу ж починайте готувати, воно не любить очікування, розпушувач вступає в реакцію з першої секунди зіткнення з вологим середовищем, тим самим, чим довше тісто стоїть, тим менше сил у розпушувача підтримувати тісто, щоб воно було легким і пухнастим.

Крок - 6
07

Для смаження панкейку використовуйте чавунну сковорідку. Поставте її на середній вогонь і нагрійте. Коли сковорода стане гарячою, покладіть в неї невеликий шматочок вершкового масла і почекайте, поки він розплавиться. На розтоплене масло покладіть тісто, для одного панкейка потрібно приблизно дві столові ложки. Готуйте по 2-3 хвилини з кожного боку.

Крок - 7
08

Панкейкі складайте стопкою, один на інший. На вершині покладіть шматочок масла і полийте кленовим сиропом або медом, визначте на свій смак. Приємного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясо по французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Форель по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Форель по-селянськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
Щука по-ельзаськи - покроковий рецепт, фото 1 Щука по-ельзаськи 45 1 2 з 5 - детальніше -