Укр
Рус
Панкейкі Випічка Американська кухня

Панкейкі на кефірі

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1143 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панкейкі на кефірі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Ці чудові панкейкі на кефірі відмінний варіант не тільки на сніданок, а й хороша альтернатива пирога в другій половині дня. Спробуйте приготувати цю випічку по нашому рецепту і побалуйте своїх рідних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панкейкі на кефірі" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири10.2 гр.
  • Вуглеводи35.1 гр.
  • Калорії248 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку очистіть моркву, використовуючи овочечистку або ніж. Сполосніть її під проточною водою і промокніть зайву вологу паперовим рушником.

Крок - 1
02

Натріть моркву на дрібній тертці. Дрібні і тонкі шматочки швидко приготуються в млинці і не будуть хрустіти на зубах. Відміряйте потрібну кількість, поклавши натерту морквину в стакан, не утрамбовуючи її.

Крок - 2
03

Тепер перейдіть до підготовки тіста. Візьміть глибоку, велику миску. Насипте в неї просіяне заздалегідь борошно, розпушувач, сіль, мелену корицю, мускатний горіх і порошок імбиру. Перемішайте сухі інгредієнти вінчиком.

Крок - 3
04

Візьміть ще одну ємність і налийте в неї кефір кімнатної температури, вбийте яйце і налийте рафіновану олію. Перемішайте всі компоненти до однорідного стану.

Крок - 4
05

З'єднайте сухі і вологі інгредієнти. Вилийте кефірну суміш до борошняної маси. Перемішайте, щоб мука наполовину втрутилася в рідку суміш. До отриманої маси додайте раніше натерту моркву і подрібнені ядра волоських горіхів. Горіхи можете нарізати на шматочки побільше або дрібніші, як вам більше подобається. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідного стану.

Крок - 5
06

Розігрійте на плиті сковороду з антипригарним покриттям. Змастіть її дно невеликою кількістю вершкового масла. Викладайте тісто на сковороду, формуючи круглі млинці. Готуйте на середньому вогні пару хвилин з одного боку, поки не утворяться бульбашки, потім переверніть і підсмажте з іншого боку також приблизно 2 хвилини.

Крок - 6
07

Пишні, золотисті панкейкі на кефірі викладіть на тарілку стопкою, один на інший.

Крок - 7
08

Пропонуємо приготувати до панкейка і дуже смачну глазур. Покладіть в термостійку миску вершкове масло. Поставте в мікрохвильовку на 15-20 секунд, щоб воно розтопилося. Покладіть до нього вершковий сир і добре все перемішайте до однорідної консистенції.

Крок - 8
09

До олійно-сирної маси покладіть цукрову пудру і додайте ванільний екстракт, знову все перемішайте. У міру необхідності налийте трохи води кімнатної температури, щоб розбавити глазур.

Крок - 9
10

Полийте глазур'ю панкейкі і насолоджуйтеся. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Буріто з кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з кукурудзою 25 6 2 з 5 - детальніше -
Печеня по - домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Печеня по - домашньому 55 4 3 з 5 - детальніше -
Різдвяна шинка з медом - покроковий рецепт, фото 1 Різдвяна шинка з медом 90 1 3 з 5 - детальніше -