Укр
Рус
Панкейкі Випічка Російська кухня

Панкейкі

( 4.8333 4 524 24 оцінки)
2764 - переглядів
30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Панкейкі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготувати кращі на сніданок панкейкі дуже просто - з невеликим ноу-хау. Цей рецепт дає панкейкі з хорошою, рівною скоринкою, багатим, солодовим смаком і відмінною пухнастою текстурою.

Інгредієнти

  • Масло топлене 60 г.
  • Молоко 240 мл.
  • Яйце 2 шт.
  • Цукор 30 г.
  • Сіль 6 г.
  • Молоко сухе 20 г.
  • Порошок для випічки 12 г.
  • Борошно 180 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Просійте у велику миску кондитерське борошно, сухе молоко або вершки, цукор, порошок для випічки і трохи солі. Ретельно перемішайте всі сипучі інгредієнти. Потім засипте суху суміш в герметичний контейнер і зберігайте в прохолодному, темному місці до подальшого використання.

Крок - 1
02

Розбийте в невелику миску курячі яйця, залийте тепле молоко високої жирності і за допомогою вінчика або міксера ретельно перемішайте суміш, до однорідної маси.

Крок - 2
03

Поступово додайте в миску з утвореною рідкою яєчною масою раніше підготовлену суху суміш і продовжуйте збивати, поки всі інгредієнти не об'єднаються, і не збереться не надто густе тісто. Не замішуйте занадто густе тісто, це призведе до більш блеклого і жорсткого млинця. Змішайте рідке тісто досить, щоб зволожити сухі інгредієнти, потім зупиніться.

Крок - 3
04

Вилийте заздалегідь розтоплене масло в підготовлене рідке тісто і обережно перемішайте.

Крок - 4
05

Прийшов час приготувати самі панкейкі. Помістіть на плиту невеликого розміру сковорідку, змастіть невеликою кількістю вершкового масла. Покладіть ложкою в змащену розігріту сковорідку маленьке коло, і обертайте ложку, щоб скласти рідке тісто в невеликий насип.

Крок - 5
06

Тоді відступіть, не рухаючи млинці, і повторіть з рештою тіста, укладаючи його, з певною відстанню один від одного. Залиште майбутні панкейкі спокійно готуватися, стежачи за смаженням, щоб вони не обгоріли на дні.

Крок - 6
07

Як тільки бульбашки повітря почнуть утворюватися зверху, і пар буде активно виходити, переверніть панкейкі на одному сторону і продовжуйте смажити. Обов'язково використовуйте зручну кухонну лопатку, щоб кожен млинець залишив красиву форму і не порвався. Просто будьте обережні, щоб не розбризкувати рідке тісто, коли ви перевертаєте млинці. Продовжуйте готувати на іншій стороні, поки не досягнете золотисто-коричневої досконалості.

Крок - 7
08

Як довго зажарювати млинці, це залежить від розміру випічки, але зазвичай близько трьох хвилин на одній стороні і дві хвилини на іншій стороні. Через три хвилини у обсмаженого панкейк з'явиться скоринка. Якщо вона має гарний рівний золотавий колір, переверніть його і готуйте ще дві хвилини.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Панкейки на молоке - покроковий рецепт, фото 1 Панкейки на молоке 55 3 3 з 5 - детальніше -
Панкейки пышные - покроковий рецепт, фото 1 Панкейки пышные 65 1 3 з 5 - детальніше -
Панкейки на кефире - покроковий рецепт, фото 1 Панкейки на кефире 60 3 3 з 5 - детальніше -
Панкейки на воде - покроковий рецепт, фото 1 Панкейки на воде 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Жаркое из кролика - покроковий рецепт, фото 1 Жаркое из кролика 80 6 3 з 5 - детальніше -
Пирожное Брауни - покроковий рецепт, фото 1 Пирожное Брауни 35 3 2 з 5 - детальніше -
Эклер домашний - покроковий рецепт, фото 1 Эклер домашний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Овощное рагу с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Овощное рагу с курицей 75 6 4 з 5 - детальніше -