Укр
Рус
Мясо Другі страви Вірменська кухня

Паніровані відбивні з філе індички

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

705 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Паніровані відбивні з філе індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хочете смачну страву, яка в той же час дозволяє тримати фігуру під контролем? Ось вам рецепт! Паніровані відбивні з філе індички - це страва, яка готується так само швидко і легко, як і смачно. Крім того, приготування не вимагає особливої кулінарної вправності.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паніровані відбивні з філе індички" (на 100 грам)

  • Білки17.1 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи17.4 гр.
  • Калорії218 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб приготувати паніровані відбивні з філе індички, вам знадобиться свіже та якісне м'ясо. Воно без кістки, з грудної частини птиці. Філе практично не має протипоказань. Воно низькокалорійне і не викликає алергію. Цей дієтичний продукт можна включати в раціон харчування навіть немовлят. Візьміть шматочок грудки і сполосніть його під проточною водою. Наріжте не товстими пластинками поперек волокон. На кухонній дошці за допомогою молотка відбийте нарізані шматочки філе, намагаючись не пошкодити волокна.

Крок - 1
02

Так само вам знадобиться невелика кількість пармезану. Візьміть шматочок сиру і натріть його на дрібній тертці. Якщо немає пармезану, можна замінити його на будь -який інший сир.

Крок - 2
03

Дістаньте глибоку миску. Насипте в неї панірувальні сухарі. Краще використовувати сухарі з білого хліба. Додайте в них натертий пармезан.

Крок - 3
04

Візьміть кілька гілочок свіжої петрушки, помийте її під краном і обсушіть. Покладіть на кухонну дошку і дрібно наріжте за допомогою ножа. Надішліть подрібнену петрушку до сухарів.

Крок - 4
05

Посоліть і поперчіть паніровку чорним меленим перцем за смаком. За допомогою ложки ретельно перемішайте всю масу.

Крок - 5
06

Кожну відбивну з філе індички з обох сторін добре обваляйте в паніровці.

Крок - 6
07

У підготовлений лист, застелений папером для випічки, викладіть паніровані відбивні. Збризніть їх невеликою кількістю оливкової олії. Зверху додатково посипте паніруванням.

Крок - 7
08

Духовку розігрійте до 180 градусів. Надішліть в неї деко з панірованими відбивними з філе індички і запікайте протягом 10 хвилин. Приготоване таким чином м'ясо буде ідеальною стравою для тих, хто стежить за своєю фігурою. Адже відбивні не обсмажуються, а запікаються в духовці без додавання занадто великої кількості жиру.

Крок - 8
09

Готові паніровані відбивні з філе індички дістаньте з духовки. При подачі страву можна прикрасити листям салату. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Окрошка на бульйоні - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на бульйоні 50 6 2 з 5 - детальніше -
Рибний суп юшка з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Рибний суп юшка з червоної риби 45 4 3 з 5 - детальніше -