Укр
Рус
Панакота Десерти Італійська кухня

Панакота

( 4.9091 4 533 33 оцінки)

2962 - переглядів
150 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Панакота - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочете дізнатися, як приготувати один з найбільш традиційних десертів в Італії. Не пропустіть цей легкий домашній рецепт Панакота. Навчіться готувати його простим способом, виконуючи вказівки, які ви можете знайти в цьому рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панакота" (на 100 грам)

  • Білки1.3 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи15.4 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку помістіть желатинові листи в мішкуватий контейнер, покладіть в миску і покрийте їх водою кімнатної температури. Залиште їх зволожуватися, поки будете виконувати інші кроки приготування страви.

Крок - 1
02

Відріжте ванільний боб по довжині і очистіть насіння кінчиком ножа. Помістіть в глибоку каструлю ваніль і насіння, засипте цукор, залийте високої жирності молоко і густі вершки. Надішліть каструлю на плиту, нагрійте на середньому вогні, регулярно помішуючи. Як тільки суміш в каструлі почне кипіти, зніміть її з вогню.

Крок - 2
03

Злийте желатинові листи і покладіть їх у миску. За допомогою дрібнопористого сита відфільтруйте вміст каструлі безпосередньо відразу в миску з желатином, видаляючи стручок і насіння ванілі. Змішайте все за допомогою кухонного вінчика, щоб желатин повністю розчинився в суміші.

Крок - 3
04

Далі залийте утворену суміш в обрані спеціальні контейнери. Можна використовувати рамекіни ємністю приблизно 150 мілілітрів. Після того, як вміст каструлі буде розподілено, дайте йому охолонути.

Крок - 4
05

Потім накрийте контейнери з вмістом і відправте їх в холодильник, де залиште на кілька годин, щоб суміш закінчила гелеобразовуватися.

Крок - 5
06

Для полуничного кулі, усуньте в заздалегідь вимитих ягодах (полуниці) куточки і розріжте їх на невеликі шматочки. Покладіть шматочки в каструлю разом, залийте водою і засипте цукром. Надішліть каструлю на плиту і доведіть до кипіння. Готуйте, на середньому вогні, регулярно помішуючи, поки не утвориться густий сироп, в якому все ще спостерігаються шматочки фруктів.

Крок - 6
07

Через 4 або 5 годин ваша панакота, повинна буде загуснути. Якщо це так, ви вже можете розкласти панакоту на красиві блюда і подавайте разом з полуничним соусом. Цей десерт обов'язково подавайте до святкового столу для будь-якої події. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тістечко Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Тірамісу 50 2 4 з 5 - детальніше -
Мастика з цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з цукрової пудри 50 1 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з яйцем 45 2 3 з 5 - детальніше -
Брокколі з часником - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з часником 65 4 3 з 5 - детальніше -