Укр
Рус
Панакота Десерти Італійська кухня

Панакота з молоком

( 4.9048 4 521 21 оцінка)

3801 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панакота з молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Панакота - освіжаючий, легкий і ніжний десерт. Приготуйте панакоту з полуничним соусом, щоб урізноманітнити святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панакота з молоком" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи12.8 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Висипати желатин в невелику ємність. Залийте його холодною водою і залиште для набухання на 5-10 хвилин. Тим часом налийте в сотейник вершки і молоко. Додайте до них цукровий пісок.

Крок - 1
02

Поставте каструлю з молоком, вершками і цукром на плиту. Грійте до появи перших ознак закипання (не кип'ятіть), постійно помішуючи вінчиком, щоб повністю розчинився цукор.

Крок - 2
03

Потім зніміть сотейник з вогню і додайте ванільний екстракт. Знову перемішайте. Дайте охолонути суміші 5 хвилин, перш ніж додати желатин. Додайте набряклий желатин в молочну суміш і розмішайте її до повного розчинення желатину.

Крок - 3
04

Розлийте молочну суміш в стакани або інші зручні для вас форми. У нашому рецепті використовуються склянки об'ємом 150 мілілітрів. Візьміть невелику форму для випічки з високими бортиками, застеліть її дно вафельним або махровим рушником, щоб склянки не впали. Поставте в форму склянки, нахиливши і поклавши їх на бортики. Налийте в нахилені склянки молочну суміш майже до краю. Поставте в холодильник не менше ніж на 4 години, а краще на ніч.

Крок - 4
05

Для приготування полуничного соусу потрібно добре вимити полуницю. Видаліть з неї хвостики з листям і просушіть на паперовому рушнику. Потім розріжте ягоди на чотири частини. Нарізану полуницю перекладіть в каструлю. Додайте до неї цукор і воду.

Крок - 5
06

Поставте каструлю з полуницею на невеликий вогонь і доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню. Подрібніть полуницю занурювальним блендером. Потім перетріть масу через сито, щоб домогтися більш однорідного стану і видаліть насіння з ягід.

Крок - 6
07

Накрийте ємність і дайте охолонути соусу до кімнатної температури, потім відправте в холодильник на 30 хвилин. Дістаньте з холодильника застиглу молочну суміш. Додайте до неї охолоджений полуничний соус. І вуаля, панакота з молоком готова. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети свинячі 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пишні оладки - покроковий рецепт, фото 1 Пишні оладки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Бабусин суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Бабусин суп з галушками 45 6 3 з 5 - детальніше -