Шукаєте свіжий фруктовий десерт на літо? Не хвилюйтеся, ви потрапили в потрібний рецепт. Відкрийте для себе смачний рецепт Панакота з соусом із ківі.
Для початку добре вимийте і висушіть ківі. Потім акуратно звільніть ківі від шкірки. Викладіть фрукт на обробну дошку і наріжте частину тонкими кільцями, а решту невеликими шматками. Надішліть нарізаний шматками ківі в чашу блендера і на середній швидкості подрібніть його в негусте пюре - соус.
Далі налийте в невелику миску холодну воду. Замочіть листи желатину в мисці з холодною водою приблизно на 10 хвилин, щоб вони розм'якшилися.
Тепер помістіть на плиту з вогнем невелику каструлю. Налийте в каструлю відразу ж кокосове молоко і рідкі вершки (не дуже високої жирності). Розділіть стручки ванілі уздовж навпіл, і зіскребіть насіння над каструлею з молочною сумішшю невеликим ножем. Потім засипте в ємність так само цукор, перемішайте все лопаткою і доведіть до кипіння. Зніміть каструлю з вмістом з вогню, накрийте її кришкою і дайте настоятися приблизно 2 хвилини.
Злийте раніше підготовлений желатин і додайте його в каструлю, помішуючи, щоб він повністю розплавився. Дайте трохи охолонути утвореній масі.
В куполоподібні форми (можна використовувати будь-які форми, що є в господарстві) покладіть скибочку раніше нарізаного ківі. Потім полийте поверх скибочки фрукта в формі приготований соус з ківі.
Далі обережно залийте приготовлену молочну суміш. Дайте готовій класичній Панакоті з соусом з ківі охолонути і приберіть в холодильник приблизно на 4 години. Покладіть Панакоту, перевернувши її на невелику тарілку, щоб скибочка ківі виявилася зверху і насолоджуйтеся чудовим десертом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти