Укр
Рус
Панакота Десерти Американська кухня

Панакота класична з соусом з ківі

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

705 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Панакота класична з соусом з ківі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Шукаєте свіжий фруктовий десерт на літо? Не хвилюйтеся, ви потрапили в потрібний рецепт. Відкрийте для себе смачний рецепт Панакота з соусом із ківі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Панакота класична з соусом з ківі" (на 100 грам)

  • Білки1.3 гр.
  • Жири28.2 гр.
  • Вуглеводи10.8 гр.
  • Калорії308 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку добре вимийте і висушіть ківі. Потім акуратно звільніть ківі від шкірки. Викладіть фрукт на обробну дошку і наріжте частину тонкими кільцями, а решту невеликими шматками. Надішліть нарізаний шматками ківі в чашу блендера і на середній швидкості подрібніть його в негусте пюре - соус.

Крок - 1
02

Далі налийте в невелику миску холодну воду. Замочіть листи желатину в мисці з холодною водою приблизно на 10 хвилин, щоб вони розм'якшилися.

Крок - 2
03

Тепер помістіть на плиту з вогнем невелику каструлю. Налийте в каструлю відразу ж кокосове молоко і рідкі вершки (не дуже високої жирності). Розділіть стручки ванілі уздовж навпіл, і зіскребіть насіння над каструлею з молочною сумішшю невеликим ножем. Потім засипте в ємність так само цукор, перемішайте все лопаткою і доведіть до кипіння. Зніміть каструлю з вмістом з вогню, накрийте її кришкою і дайте настоятися приблизно 2 хвилини.

Крок - 3
04

Злийте раніше підготовлений желатин і додайте його в каструлю, помішуючи, щоб він повністю розплавився. Дайте трохи охолонути утвореній масі.

Крок - 4
05

В куполоподібні форми (можна використовувати будь-які форми, що є в господарстві) покладіть скибочку раніше нарізаного ківі. Потім полийте поверх скибочки фрукта в формі приготований соус з ківі.

Крок - 5
06

Далі обережно залийте приготовлену молочну суміш. Дайте готовій класичній Панакоті з соусом з ківі охолонути і приберіть в холодильник приблизно на 4 години. Покладіть Панакоту, перевернувши її на невелику тарілку, щоб скибочка ківі виявилася зверху і насолоджуйтеся чудовим десертом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат "Осінній" - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат "Осінній" 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста карбонара з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Паста карбонара з вершками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов класичний - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов класичний 85 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося в духовці 35 1 3 з 5 - детальніше -