Укр
Рус
Палички Випічка Українська кухня

Палички

( 5.0000 5 515 15 оцінок)

3589 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Палички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви шукаєте рецепт приготування надзвичайної смакоти, якою можна порадувати своїх домочадців або пригостити гостей під час вечірніх посиденьок, то рецепт смачних паличок ідеально вам підійде. Палички з сиром - прекрасна закуска, добавка до пива, хороший перекус. Вони просто чудово можуть використовуватися в якості добавки до перших страв, ними люблять ласувати не тільки дорослі, а й діти. Наявність свіжоспечених паличок на вашому столі прикрасить повсякденне буденне меню новим яскравим смаком. Як приготувати цю смакоту у себе на кухні ви дізнаєтеся з цього рецепта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Палички" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи39.9 гр.
  • Калорії264 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготувати такі сирні палички - завдання дуже просте. Зате задоволення вийде ціла купа. Все, що нам потрібно - це приготувати тісто. Для цього, звичайно ж, найпростіше скористатися, наприклад хлібопічкою, в якій є функція замішування тіста, або ж кухонним комбайном з такою ж опцією. Ну, а якщо таких помічників на вашій кухні немає, тоді доведеться вимішувати тісто вручну. Отже, змішуємо разом просіяне борошно, сіль, цукор, сухі дріжджі.

Крок - 1
02

Також додаємо молоко, бажано, щоб воно було трохи тепле, це сприяє якнайшвидшої роботі дріжджів.

Крок - 2
03

Сир пармезан натираємо на тертці і теж додаємо в ємність до решти інгредієнтів. Тепер все це ретельно вимішуємо. В результаті у нас повинно вийти м'яке, пластичне тісто, негусте, не липне до рук, податливе і дуже ніжне.

Крок - 3
04

Формуємо з нього кульку, накриваємо кухонним рушником або харчовою плівкою і залишаємо хвилин на десять дійти. За цей час тісто трохи збільшитися в обсязі. Переходимо до формування наших паличок.

Крок - 4
05

Для цього посипаємо робочу поверхню борошном, викладаємо тісто і розгортаємо його за допомогою качалки в корж, товщиною приблизно пів сантиметра.

Крок - 5
06

Тепер нарізаємо з цього млинця смужки, шириною в сантиметр-півтора. Тепер кожну смужку закручуємо спіралькою і відправляємо на деко, застелене пергаментним папером. Точно так само чинимо з іншими смужками, а коли всі вони виявляться на деку - відправляємо його в розігріту духовку і випікаємо палички 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок - 6
07

Готові палички з сиром виходять дуже красивими і апетитними на вигляд, золотисті, хрусткі. Як правило, такі палички вважаються теплою закускою, але їх смак настільки чудовий, що вони чудові в будь-якому вигляді. Тонкий, ніжний сирний смак, приємна хрустка скоринка роблять палички справжнім кулінарним подарунком для домочадців або друзів. Мінімум зусиль і часу, простий набір інгредієнтів, і ви отримуєте відмінний результат.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Штрудель з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -
Мариновані кабачки за добу - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані кабачки за добу 95 1 3 з 5 - детальніше -
Заготовки сливи на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Заготовки сливи на зиму 65 1 2 з 5 - детальніше -