Укр
Рус
Печиво Випічка Французька кухня

Пальчики з повидлом

( 4.8889 1 536 36 оцінок)

12980 - переглядів
110 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Пальчики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні ми вирішили поділитися з вами рецептом дуже смачних домашніх пальчиків з персиковим повидлом. Пальчики настільки смачні, що просто тануть у роті. Якщо ви зберігаєте їх в контейнері з кришкою, вони залишаються свіжими протягом декількох днів. Обов'язково спечіть ці печеньки для своїх близьких, вони оцінять вашу старанну роботу і турботу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пальчики з повидлом" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи55.4 гр.
  • Калорії383 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Просійте пшеничну муку в миску. Додайте в миску з просіяним борошном сухі дріжджі і добре перемішайте. Додайте м'яке підтале масло безпосередньо до суміші борошна і дріжджів і добре перемішайте до утворення маси з грудками.

Крок - 1
02

У велику миску розбийте курячі яйця і засипте цукор. Збийте яйця з цукром за допомогою міксера або кухонного вінчика до пишної консистенції.

Крок - 2
03

Змішайте утворену яєчну масу з раніше підготовленим борошном і замісіть гнучке, однорідне тісто. Покладіть приготоване тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште в теплому місці приблизно на 15 хвилин.

Крок - 3
04

Потім розділіть тісто на дві рівні частини. Розкачайте кожну частину за допомогою качалки в тонкий великий корж. Виріжте з допомогою кришки або спеціальної форми однакового розміру кола з тіста.

Крок - 4
05

Тепер розріжте коло з тіста на рівні трикутники. Їх повинно вийти приблизно 8, але можна підготувати і більше. Покладіть трохи персикового повидла (можна використовувати варення або джем на ваш вибір) в кожен трикутник з тіста і акуратно згорніть його в формі круасанів.

Крок - 5
06

Покладіть всі підготовлені заготовки з тіста (круасани) на деко (30 см х 40 см), попередньо застелений папером для випічки. Надішліть деко з випічкою в попередньо розігріту духовку і випікайте при 180 градусах протягом 15-20 хвилин, поки не придбається приємний рожевий колір на виробах з тіста.

Крок - 6
07

Перекладіть готові пальчики з повидлом, ще гарячі на решітку і залиште приблизно на 10 хвилин для охолодження, потім посипте рясно цукровою пудрою. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ без буряка - покроковий рецепт, фото 1 Борщ без буряка 55 5 4 з 5 - детальніше -
Французькі круасани - покроковий рецепт, фото 1 Французькі круасани 65 1 3 з 5 - детальніше -
Куліч простий - покроковий рецепт, фото 1 Куліч простий 120 1 3 з 5 - детальніше -
Чорні боби з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Чорні боби з рисом 140 5 3 з 5 - детальніше -