Сьогодні ми вирішили поділитися з вами рецептом дуже смачних домашніх пальчиків з персиковим повидлом. Пальчики настільки смачні, що просто тануть у роті. Якщо ви зберігаєте їх в контейнері з кришкою, вони залишаються свіжими протягом декількох днів. Обов'язково спечіть ці печеньки для своїх близьких, вони оцінять вашу старанну роботу і турботу.
Просійте пшеничну муку в миску. Додайте в миску з просіяним борошном сухі дріжджі і добре перемішайте. Додайте м'яке підтале масло безпосередньо до суміші борошна і дріжджів і добре перемішайте до утворення маси з грудками.
У велику миску розбийте курячі яйця і засипте цукор. Збийте яйця з цукром за допомогою міксера або кухонного вінчика до пишної консистенції.
Змішайте утворену яєчну масу з раніше підготовленим борошном і замісіть гнучке, однорідне тісто. Покладіть приготоване тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште в теплому місці приблизно на 15 хвилин.
Потім розділіть тісто на дві рівні частини. Розкачайте кожну частину за допомогою качалки в тонкий великий корж. Виріжте з допомогою кришки або спеціальної форми однакового розміру кола з тіста.
Тепер розріжте коло з тіста на рівні трикутники. Їх повинно вийти приблизно 8, але можна підготувати і більше. Покладіть трохи персикового повидла (можна використовувати варення або джем на ваш вибір) в кожен трикутник з тіста і акуратно згорніть його в формі круасанів.
Покладіть всі підготовлені заготовки з тіста (круасани) на деко (30 см х 40 см), попередньо застелений папером для випічки. Надішліть деко з випічкою в попередньо розігріту духовку і випікайте при 180 градусах протягом 15-20 хвилин, поки не придбається приємний рожевий колір на виробах з тіста.
Перекладіть готові пальчики з повидлом, ще гарячі на решітку і залиште приблизно на 10 хвилин для охолодження, потім посипте рясно цукровою пудрою. Смачного!
Випадкові рецепти