Укр
Рус
Курка Другі страви Европейская кухня

Паелья з куркою та креветками

( 4.8077 4 526 26 оцінок)

2280 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Паелья з куркою та креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Легко приготувати паелью, використовуючи рис, курку і креветки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паелья з куркою та креветками" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи11.7 гр.
  • Калорії158 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте м'ясо. Промийте під холодною водою куряче філе, осушіть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте невеликими шматками.

Крок - 1
02

У середнього розміру миску залийте оливкову олію, киньте суху паприку, орегано. Потім киньте сіль, чорний мелений перець і добре все змішайте.

Крок - 2
03

Тепер киньте в миску шматочки курки і ретельно перемішайте, щоб м'ясо повністю промочилось в спеціях і оливковій олії. Накрийте миску з філе харчовою плівкою і відправте на час в холодильник.

Крок - 3
04

Далі помістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре розігрійте. Киньте в киплячу олію раніше очищені від лушпиння зубчики часнику і подрібнений червоний перець чилі.

Крок - 4
05

Тепер засипте в сковороду білий рис і обсмажуйте, постійно помішуючи, щоб зерна повністю просякли маслом, близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Далі додайте до рису шафран, лаврове листя і заздалегідь вимиту і нашатковану зелень петрушки. Перемішайте все з допомогою дерев'яної ложки.

Крок - 6
07

Тепер залийте в сковорідку курячий бульйон і закиньте раніше підготовлену лимонну цедру. Перемішайте вміст сковороди, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і зменшіть вогонь до середнього рівня. Варіть близько 20 хвилин.

Крок - 7
08

Тим часом, розігрійте оливкову олію в окремій сковороді на середньому вогні. Закиньте в неї промариновані шматки філе, додайте раніше очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і добре перемішайте.

Крок - 8
09

  Далі додайте до м'яса, очищений від насіння, і нарізаний невеликими кубиками болгарський перець. Додайте яловичий фарш і, ретельно все перемішавши, тушкуйте близько 5 хвилин.

Крок - 9
10

Тепер додайте в сковорідку очищені від панцира креветки, ретельно все перемішайте і обсмажуйте, поки обидві сторони креветок не стануть рожевими, близько 10 хвилин.

Крок - 10
11

Готову паелью з куркою та креветками розкладіть на тарілку і подавайте до столу.  

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Варення з вишні - покроковий рецепт, фото 1 Варення з вишні 95 1 3 з 5 - детальніше -
Банановий пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг до чаю 60 4 3 з 5 - детальніше -
Кролик тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Кролик тушкований з овочами 45 4 3 з 5 - детальніше -
Нирки в винному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Нирки в винному соусі 35 2 3 з 5 - детальніше -