Укр
Рус
Курка Другі страви Европейская кухня

Паелья з куркою і морепродуктами

( 4.8846 4 526 26 оцінок)

2387 - переглядів
30 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Паелья з куркою і морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Курка і морепродукти - класична іспанська «Paella», приготовлена з рису, фарширована куркою, ковбасою, мідіями, молюсками і креветками, що може бути смачніше. Цей рецепт домашньої паельї повинен спробувати приготувати кожен, тим більше це займе всього лише пів години часу. Це відмінний спосіб створити ідеальну паелью

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паелья з куркою і морепродуктами" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Велику антипригарним сковороду помістіть на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре розігрійте. Закиньте в киплячу олію заздалегідь вимите і просушене паперовим рушником куряче філе і ковбаску (можна використовувати мисливські сосиски).

Крок - 1
02

Приправте вміст сковороди чорним меленим перцем і добре присоліть. Обсмажуйте, помішуючи, до утворення легкої скоринки в м'ясі.

Крок - 2
03

Перемістіть обсмажене м'ясо і ковбасу на одну сторону сковороди, потім додайте в іншу половину заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, засипте ще трохи солі і перцю і обсмажуйте приблизно 2 хвилин, поки цибуля стане напівпрозорою і м'якою.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і дрібно наріжте часник (можна видавити його через чеснокодавку) і закиньте в сковорідку до обсмаженого м'яса з цибулею.

Крок - 4
05

Тепер засипте в сковорідку рис, рівномірно розподіливши поверх м'яса і дрібно нарізані консервовані помідори, усе добре перемішайте і продовжуйте готувати приблизно 5 хвилин.

Крок - 5
06

Далі залийте в сковорідку бульйон, червоний мелений перець, додайте трохи соєвого соусу і ще раз перемішайте усе разом і прикрийте великою кришкою. Готуйте протягом приблизно 15 хвилин або до тих пір, поки більша частина рідини не википить. В цей час рис не буде ще повністю готовий.

Крок - 6
07

Тепер наріжте навпіл попередньо вимиті і очищені від панцира креветки (якщо вони невеликого розміру, то подрібнювати не потрібно. Наріжте кільцями кальмар і крабові палички. І всі ці морепродукти, додавши ще трохи мідій, відправте в сковороду до решти інгредієнтів, укладіть акуратно зверху.

Крок - 7
08

Накрийте кришкою і томіть ще близько 10 хвилин. А потім вимкніть газ, зніміть сковороду з плити, дайте трохи страві охолонути і, прикрасивши частками лимона і нашаткованою зеленню петрушки, можете подавати до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Маршмеллоу на білках - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу на білках 45 3 3 з 5 - детальніше -
Нуга без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без яєць 50 3 3 з 5 - детальніше -
Ватрушка з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушка з повидлом 75 3 3 з 5 - детальніше -