Укр
Рус
Паелья Другі страви Европейская кухня

Паелья з куркою і морепродуктами на сковороді

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

1473 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Паелья з куркою і морепродуктами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Паелья з куркою і морепродуктами - дуже апетитна страва з рису, що відноситься до кухні Іспанії. Приготувати паелью, як правило, можна в сковороді, розбавивши різними продуктами. Основна варіація цієї страви крім рису має в складі ще безліч різноманітних інгредієнтів таких, як риба і морепродукти. Але в цьому випадку паелья включає в себе ще й курку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паелья з куркою і морепродуктами на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи9.2 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння цибулю і часник. Потім викладіть очищені овочі на обробну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте дрібними кубиками (часник можна видавити через чеснокодавку). Потім помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і максимально прогрійте.

Крок - 1
02

Потім промийте холодною водою курячі крильця і ​​промокніть їх паперовим рушником. Викладіть курятину в киплячу олію, трохи присоліть і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої скоринки на м'ясі. Обсмажені крила викладіть на тарілку.

Крок - 2
03

А в цю ж сковорідку долийте ще трохи олії і викладіть раніше подрібнені часник з цибулею. Обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення цибулі і появи легкої золотистості на ньому. Потім додайте в сковорідку томатний соус (можна використовувати кетчуп) і ретельно перемішавши, продовжуйте томити ще кілька хвилин.

Крок - 3
04

Потім посипте вміст сковороди сухою паприкою, приправте шафраном і додайте консервований зелений горошок. Добре все перемішайте і томіть страву близько хвилини.

Крок - 4
05

Далі засипте в сковороду круглозернистий рис, поверх нього викладіть раніше обсмажені курячі крила і залийте вміст ємності заздалегідь підготовленим курячим бульйоном. Рясно посоліть все, перемішайте і залиште томитися, приблизно на 10 хвилин, поки рис не вбере практично всю рідину.

Крок - 5
06

Далі поверх вмісту сковороди красиво викладіть попередньо приварені мідії в панцирі, креветки і досить крупно нарізані кальмари. Потім вимкніть вогонь, накрийте сковорідку кришкою або кухонним рушником і залиште страву настоятися на деякий час.

Крок - 6
07

Тепер розкрийте ємність, прикрасьте готову паелью з куркою і морепродуктами часточками консервованого болгарського перцю, частинами лимона і поспішайте подавати до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Зефір рецепт простий - покроковий рецепт, фото 1 Зефір рецепт простий 50 3 3 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті по-корейськи 80 1 3 з 5 - детальніше -
Гуакамоле класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле класичний рецепт 55 1 3 з 5 - детальніше -