Укр
Рус
Паелья Другі страви Італійська кухня

Паелья овочева

( 4.7222 4 518 18 оцінок)
2529 - переглядів
55 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Паелья овочева - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня, Австрійська кухня, Арабська кухня, Европейская кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У цьому рецепті паельї ми замінимо кожен шматок м'яса або риби, які відсутні, на овочі та гриби. Проста і смачна в приготуванні паелья овочева, яка, безумовно, стане в нагоді на вечірках і навіть для дітей. Не пропустіть ідею, щоб швидко приготувати пікантну страву на обід або вечерю!

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Бульйон 400 мл.
  • Брокколі за смаком
  • Квасоля 25 г.
  • Горошок зелений 30 г.
  • Шафран 3 г.
  • Паприка 1 уп.
  • Помідор 2 шт.
  • Гриби 100 г.
  • Цибуля зелена 30 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Рис 200 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У сковороді (спеціальної для приготування паельї) або в аналогічному широкому контейнері, розігрійте трохи рослинного або оливкового масла на слабкому вогні. Як тільки масло стане гарячим, додайте в нього попередньо очищені від лушпиння і дрібно нарізані або видавлені через чеснокодавку зубчики часнику.

Крок - 1
02

Потім додайте в сковорідку очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, нашатковану цибулю-порей і нарізаний невеликими квадратами зелений і червоний перець. Всі інгредієнти повинні бути подрібнені практично однаково за розміром.

Крок - 2
03

Далі засипте в сковорідку заздалегідь вимиті гриби, вони повинні бути в великих шматках. Додайте щіпку солі і часто помішуючи, готуйте на повільному вогні приблизно 10 хвилин.

Крок - 3
04

Через 10 хвилин, коли овочі частково приготуються, додайте попередньо вимиті і нарізані невеликими кубиками помідори. Знову перемішайте все і готуйте ще близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Зробивши все це, створіть спеціальну приправу для вмісту сковороди. Для цього засипте паприку, каррі і шафран в стакан з холодною водою і добре перемішайте, поки не отримаєте вид червоної пасти. Додайте утворену суміш в сковороду до овочевої маси і ретельно все перемішайте.

Крок - 5
06

Далі засипте в сковорідку з овочами рис і змішайте все, поки будете готувати вміст ще близько 3 хвилин. Постійно помішуйте, подбайте про те, щоб паприка і каррі не горіли, і, крім того, це краще розвіє їх аромати.

Крок - 6
07

Тепер залийте бульйон в сковороду до рису з овочами, краще, якщо він буде гарячим. Після додавання змішайте, щоб всі інгредієнти були рівномірно розподілені по поверхні сковороди. Добре посоліть вміст і готуйте 10 хвилин на середньому вогні, не помішуючи.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу і після того, як рис буде все ще наполовину приготований, додайте в сковорідку горох, зелену квасолю і паростки брокколі. Потім за допомогою ложки вдавіть їх трохи в рис, щоб вони були частково занурені в бульйон. Ви вже знаєте, що надмірне приготування їжі зазвичай погіршує поживні речовини овочів. Тому нехай вміст готується ще близько 10 хвилин.

Крок - 8
09

Готову паелью овочеву при бажанні посипте сушеним чебрецем або розмарином і подавайте гарячою до обіднього столу, можна навіть на сковороді.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -
Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Спартак - покроковий рецепт, фото 1 Торт Спартак 120 7 3 з 5 - детальніше -
Юшка з рибної голови - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з рибної голови 55 6 2 з 5 - детальніше -
Халва без насіння - покроковий рецепт, фото 1 Халва без насіння 50 3 3 з 5 - детальніше -
Піца домашня (дуже проста) - покроковий рецепт, фото 1 Піца домашня (дуже проста) 40 3 2 з 5 - детальніше -