Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Овсяна каша

15 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Готуємо вівсяну кашу за декілька хвилин.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком
  • Вершкове масло 30 г.
  • Молоко 2 скл.
  • Вівсяні пластівці 4 ст.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    У каструльку заливається молоко і ставиться на плиту для кип'ятіння. Після того, як молоко закипіло, додається сіль, а також цукор за смаком і підмішується до повного розчинення.

    Крок - 1
  2. 02

    У каструлю кладуться  вівсяні пластівці і проварюються на самому маленькому вогні не більше 7 хв. з періодичним помішуванням.

    Крок - 2
  3. 03

    Після того, як каша приготується, додається масло і залишається для настоювання не  накритою близько 5-ти хвилин.

    Крок - 3

Оцінити рецепт