Укр
Рус
Смузі Напої Американська кухня

Вівсянка - смузі

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

887 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Вівсянка - смузі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Кожному відомо, що немає нічого кращого для сніданку для тих, хто хоче бути струнким, ніж вівсяна каша. А все тому, що ця їжа не просто смачна, але ще і дуже корисна через досить значної кількості клітковини. Але ж не так просто змусити кожного їсти вранці звичайну вівсянку, а ось якщо цей продукт трохи урізноманітнити, то вийде непоганий варіант сніданку - вівсянка-смузі. Рецептів смузі саме з додаванням вівсянки чимало і кожен може вибрати для себе найоптимальніший варіант, в залежності від уподобань і смаків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вівсянка - смузі" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири1.5 гр.
  • Вуглеводи21.3 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Звичайно, до складу смузі можна додавати не тільки вершки або сметану, а й морозиво, але в нашому випадку ці продукти не підійдуть, так як більш поживні і можуть загрожувати набором зайвої ваги. Ясна річ, що сама по собі вівсянка не може перетворитися в смузі тому в будь-якому випадку необхідні фруктові добавки, і як правило, найчастіше використовується банан. А ось бананово-полуничне пюре та ще з вівсянкою не залишить байдужим нікого. Такий чудовий десерт, як вівсянка - смузі стане в нагоді не тільки на сніданок, а й тим, хто любить поласувати проти ночі.

Крок - 1
02

Єдине, про що хочеться попередити, ні в якому разі не переборщіть з вівсянкою, інакше смузі може вийти дуже густим. Можливо, вас налякає той факт, що вівсянку потрібно попередньо готувати. Дійсно, її можна замочувати попередньо в окропі, пропускати через кавомолку, але це зовсім не обов'язково і в нашому випадку зерна вівсянки ми будемо використовувати у вигляді сухих пластівців. Для початку вливаємо в чашу блендера соєве молоко, яке відмінно замінить інші молочні продукти, що мають більш високий відсоток жирності.

Крок - 2
03

Потім засипаємо в молоко сухі вівсяні пластівці. Тепер беремо банан, чистимо шкірку, розрізаємо на скибочки і викладаємо до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Якщо використовуємо полуницю заморожену, то її попередньо розморожуємо і кидаємо в чашу блендера.

Крок - 4
05

Далі додаємо до цих продуктів екстракт ванілі і досипаємо білий цукор.

Крок - 5
06

Коли всі інгредієнти відправлені в блендер, закриваємо кришку і змішуємо на середніх оборотах в однорідну масу, середньої густини по консистенції.

Крок - 6
07

Власне і все, вівсянка-смузі готова. Розливаємо її в склянки і подаємо до столу, вставивши трубочки для коктейлю. Така страва не тільки смачний десерт, але і корисний повноцінний варіант сніданку, який зможе наситити ваших їдців.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Козел в городі - покроковий рецепт, фото 1 Салат Козел в городі 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чеченські галушки - покроковий рецепт, фото 1 Чеченські галушки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Оладки на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на сметані 55 3 3 з 5 - детальніше -
Коктейль "Тропічний" - покроковий рецепт, фото 1 Коктейль "Тропічний" 15 1 2 з 5 - детальніше -