Укр
Рус
Рагу Другі страви Російська кухня

Овочеве рагу з куркою

( 4.7500 4 516 16 оцінок)

2262 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Овочеве рагу з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Відмінне рагу зі куркою, ніжною хрусткою скоринкою на м'ясі. Морква, селера, цибуля і картопля роблять страву ситною, тому вам не знадобиться гарнір, хіба що захочете якогось хрусткого хліба, щоб вимочити в ароматному соусі!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеве рагу з куркою" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи3.6 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку включіть розігріватися духовку до 180 градусів. Далі промийте під проточною водою курку (в цьому рецепті найкраще використовувати стегна і гомілки) і промокніть паперовим рушником. Потім залийте рослинне масло у велику сковороду і добре розігрійте. Киньте курку в киплячу олію і почніть обсмажувати.

Крок - 1
02

За допомогою кухонних щипців переверніть м'ясо кілька разів з боку на бік і смажте до утворення хрусткої скоринки і появи світло-золотистого відтінку на м'ясі, посипте сіллю і приправте чорним меленим перцем. Обсмажуйте курку в 2 партії, якщо сковорідка недостатньо велика.

Крок - 2
03

Обсмажене м'ясо витягніть зі сковорідки і відставте на деякий час. А в ту ж сковороду долийте, якщо потрібно, рослинного масла і закиньте в нього очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 2 хвилин, поки цибуля не стане напівпрозорою.

Крок - 3
04

Потім закиньте в сковороду очищену від шкірки і крупно нарізану моркву зі селерою, обсмажуйте, помішуючи, приблизно 1 хвилину.

Крок - 4
05

Далі залийте овочі білим сухим вином. Перемішайте, зскрібаючи все з дна каструлі, щоб добре змішати всі продукти. Томіть протягом 1 хвилини, поки більша частина рідини не випарується.

Крок - 5
06

Потім посипте притушковані овочі борошном і ретельно ще раз все перемішайте. Додайте раніше підготовлений бульйон і томатну пасту (можна використовувати гострий кетчуп).

Крок - 6
07

Далі залийте в сковороду соєвий соус, засипте чебрець і киньте лавровий лист. Добре перемішайте все до розчинення томатної пасти.

Крок - 7
08

Тепер покладіть зверху на киплячі овочі обсмажену раніше курку, утримуючи шматки вище рівня рідини настільки, наскільки зможете. Доведіть до кипіння, потім накрийте каструлю щільно кришкою і відправте в попередньо розігріту духовку на 45 хвилин.

Крок - 8
09

По закінченні цього часу, зніміть кришку каструлі, додайте в неї картоплю, підштовхуючи її в рідину під шматки курки, щоб стегна і гомілки були зверху і здобували хрустку скоринку.

Крок - 9
10

  Поверніть каструлю в духовку без кришки ще на 40 хвилин, поки курка не буде золотистою та супер хрусткою, а картопля стане м'якою і просоченою соусом.

Крок - 10
11

Подавайте овочеве рагу з теплим хрустким хлібом. Додатково можна додати гарнір з додаванням свіжого листя чебрецю або петрушки.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Піца Домашня - покроковий рецепт, фото 1 Піца Домашня 50 3 4 з 5 - детальніше -
Товстолобик з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Товстолобик з начинкою 50 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо на аерогрилі 60 2 3 з 5 - детальніше -
Олів’є без ковбаси - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є без ковбаси 35 5 3 з 5 - детальніше -
Домашні рибні консерви - покроковий рецепт, фото 1 Домашні рибні консерви 95 1 3 з 5 - детальніше -
Салат із селери з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат із селери з креветками 45 3 3 з 5 - детальніше -