Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Польська кухня

Овочевий суп зі шпинатом

( 4.8519 4 527 27 оцінок)

3311 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Овочевий суп зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Дієта: Спортивне харчування

Актуальні рецепти: Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гарячий, барвистий, повний ароматів і контрастів овочевий суп зі шпинатом. Одним словом, смачний суп у всій красі. Ви полюбите його - за смак, запах, апетитні кольори, а також за простоту і корисність.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий суп зі шпинатом" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири3 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії68 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажте цибулю з майораном в невеликій кількості рослинного або оливкового масла, поки він не стане м'яким - в тій же каструлі, в якій будете готувати суп.

Крок - 1
02

Поки цибуля смажиться, очистіть від шкірки картоплю і ретельно вичистіть та промийте солодкі перці, розріжте їх навпіл. Тепер наріжте картоплю з перцем невеликими кубиками.

Крок - 2
03

До розм'якшення цибулі в каструлі додайте м'ясний фарш і дрібно нарізаний або вичавлений через чеснокодавку часник і спеції: сіль, розмарин і куркуму. Все ретельно перемішайте з цибулею, потім залиште томитися на слабкому вогні, поки м'ясо не позбудеться червоного відтінку.

Крок - 3
04

Далі додайте в каструлю до м'яса нарізану картоплю і перець, розмішайте і обсмажте на повільному вогні близько 10 хвилин. На цьому етапі добре присоліть вміст каструлі, приправте розмарином і куркумою, приперчіть червоним меленим перцем.

Крок - 4
05

Знову все добре перемішайте і залийте в каструлю попередньо підготовлений бульйон (або кубики бульйону з водою), і доведіть до кипіння - накрийте ємність кришкою, і варіть на повільному вогні близько 20 хвилин, і фактично до тих пір, поки картопля не стане м'якою, але неперетравленою.

Крок - 5
06

В кінці приготування, коли картопля буде практично готова, ретельно вимийте проточною водою шпинат, просушіть і на обробній дошці дрібно його нашаткуйте.

Крок - 6
07

На заключному етапі приготування - вимкніть високу температуру, додайте в каструлю сушену паприку і подрібнений шпинат і, якщо необхідно, приправте ще за смаком.

Крок - 7
08

Подавайте готовий овочевий суп зі шпинатом в гарячому вигляді. Розлийте його в тарілку і додайте в кожну помідори черрі (нарізані на чверті, половинки або цілі) - холодні і соковиті ідеально контрастуючі з супом, надаючи йому не тільки колір, але і супер цікавий смак. Нарешті, посипте суп свіжим тертим сиром пармезан і подавайте з хлібом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капуста в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Капуста в розсолі 30 1 2 з 5 - детальніше -