Гарячий, барвистий, повний ароматів і контрастів овочевий суп зі шпинатом. Одним словом, смачний суп у всій красі. Ви полюбите його - за смак, запах, апетитні кольори, а також за простоту і корисність.
Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажте цибулю з майораном в невеликій кількості рослинного або оливкового масла, поки він не стане м'яким - в тій же каструлі, в якій будете готувати суп.
Поки цибуля смажиться, очистіть від шкірки картоплю і ретельно вичистіть та промийте солодкі перці, розріжте їх навпіл. Тепер наріжте картоплю з перцем невеликими кубиками.
До розм'якшення цибулі в каструлі додайте м'ясний фарш і дрібно нарізаний або вичавлений через чеснокодавку часник і спеції: сіль, розмарин і куркуму. Все ретельно перемішайте з цибулею, потім залиште томитися на слабкому вогні, поки м'ясо не позбудеться червоного відтінку.
Далі додайте в каструлю до м'яса нарізану картоплю і перець, розмішайте і обсмажте на повільному вогні близько 10 хвилин. На цьому етапі добре присоліть вміст каструлі, приправте розмарином і куркумою, приперчіть червоним меленим перцем.
Знову все добре перемішайте і залийте в каструлю попередньо підготовлений бульйон (або кубики бульйону з водою), і доведіть до кипіння - накрийте ємність кришкою, і варіть на повільному вогні близько 20 хвилин, і фактично до тих пір, поки картопля не стане м'якою, але неперетравленою.
В кінці приготування, коли картопля буде практично готова, ретельно вимийте проточною водою шпинат, просушіть і на обробній дошці дрібно його нашаткуйте.
На заключному етапі приготування - вимкніть високу температуру, додайте в каструлю сушену паприку і подрібнений шпинат і, якщо необхідно, приправте ще за смаком.
Подавайте готовий овочевий суп зі шпинатом в гарячому вигляді. Розлийте його в тарілку і додайте в кожну помідори черрі (нарізані на чверті, половинки або цілі) - холодні і соковиті ідеально контрастуючі з супом, надаючи йому не тільки колір, але і супер цікавий смак. Нарешті, посипте суп свіжим тертим сиром пармезан і подавайте з хлібом. Смачного!
Випадкові рецепти