Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Українська кухня

Овочевий суп з квасолею

( 4.9259 4 527 27 оцінок)

3160 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Овочевий суп з квасолею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Звичайно овочевий суп - це не секрет чарівної втрати ваги, але якщо ви намагаєтеся зменшити кількість калорій, це ідеально підходить для того, щоб можна було насолоджуватися, коли вам потрібно перекусити або швидко поїсти!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий суп з квасолею" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири1.6 гр.
  • Вуглеводи5.8 гр.
  • Калорії54 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Відокремте м'ясо яловичини від кістки і наріжте великими кубиками, потім покладіть в каструлю з холодною водою, відправте на плиту і доведіть до кипіння. Покладіть кістки в каструлю, на свій смак, видаліть їх в кінці. Вогонь повинен бути середнім, щоб сильно не вирувало. Ви можете покласти цілі шматочки м'яса, але в кінці все одно доведеться відокремлювати його і подрібнювати. Якщо ви поріжете м'ясо з самого початку, звариться швидше.

Крок - 1
02

Тим часом наріжте кубиками: попередньо очищену від шкірки моркву, і корінь петрушки. Помістіть їх разом в миску, маючи однакову текстуру, вони будуть відварюватися так само швидко, тому будьте обережні, щоб розрізати їх відносно рівномірно. Так само подрібніть листя селери.

Крок - 2
03

Далі поріжте на дрібні кубики очищену від лушпиння цибулю і картоплю. Якщо овоч в супі буде нарізаний побільше - це продовжить поживні властивості довше (коли мова йде про картоплю), а цибуля - з точністю, до навпаки: вона повинна бути нашаткована більш дрібно.

Крок - 3
04

Після того, як вода в каструлі закипить, акуратно видаліть піну, яка утворюється з м'яса. Коли м'ясо буде майже готовим (спробуйте), додайте в каструлю всы раніше подрібнені овочі і ретельно все перемішайте.

Крок - 4
05

Накрийте каструлю кришкою і залиште готуватися приблизно 20 хвилин. Потім додайте в каструлю сіль і чорний мелений перець, а далі засипте консервований горох і зелену квасолю (спаржу). Варіть ще близько 10 хвилин.

Крок - 5
06

Через зазначений час спробуйте овочі, щоб перевірити, чи не готові вони. Якщо овочі вже зварені, помістіть цілі помідори прямо в суп. Вони трохи сповільнять кипіння.

Крок - 6
07

Через кілька хвилин видаліть їх, дайте їм охолонути, очистіть від шкірки, наріжте невеликими скибочками і покладіть назад в каструлю. Варіть ще близько 5 хвилин і зніміть готовий суп з вогню. Овочевий суп з квасолею подавайте до столу, посипавши нашаткованою зеленню петрушки і селери зі сметаною.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Аджика - покроковий рецепт, фото 1 Аджика 40 1 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе класичний - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе класичний 70 3 3 з 5 - детальніше -
Огірки по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Огірки по-корейськи 45 3 3 з 5 - детальніше -