Приготуйте тушковану свинину з овочами. Додайте брюссельську капусту і спеції для додаткового аромату - це стане миттєво сімейною улюбленою стравою.
Для початку промийте свинину під холодною, проточною водою. Наріжте м'ясо на обробній дошці досить великими частинами. Присоліть добре шматки свинини і пріперчіть чорним меленим перцем.
Глибокий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього рослинну олію і масксимально розігрійте. Киньте в киплячу олію шматки свинини і обсмажуйте, перевертаючи, до утворення золотистої скоринки в м'ясі.
Далі витягніть присмажену свинину в миску, а в той же сотейник з жиром киньте ще шматок вершкового масла і попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю.
Присоліть трохи і смажте цибулю до тих пір, поки вона не пом'якшиться і не стане напівпрозорою, від 7 до 10 хвилин.
Засипте в сотейник трохи борошна і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. Потім додайте лавровий лист і зернятка сухого кмину, добре перемішайте і налийте темне пиво в суміш цибулі. Варіть, помішуючи, до невеликого загустіння вмісту сотейника, від 1 до 3 хвилин.
Далі закиньте в кипляче пиво очищену від шкірки і нарізану великими кільцями моркву і нашатковану селеру.
Перемішайте і відправте до овочів обсмажені раніше шматки свинини. Потім залийте усе курячим бульйоном, добре перемішайте.
Далі долийте в сотейник соєвий соус, рясно усе посоліть, пріперчіть чорним меленим перцем і зеленню петрушки. Зменшіть вогонь до середньо - низького і варіть до тих пір, поки свинина не стане ніжною, близько 2 годин.
Велику каструлю зі злегка підсоленою водою доведіть до кипіння. Киньте в киплячу воду брюссельську капусту і готуйте близько 5 хвилин. Потім злийте воду, а головки капусти відправте в сотейник з киплячим м'ясом.
Перемішайте брюссельську капусту з тушкованим м'ясом і томіть далі близько 5 хвилин. За бажанням присоліть і пріперчіть за смаком.
Готове овочеве рагу розкладіть по тарілках і негайно подавайте на стіл.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти