Укр
Рус
Овочеве асорті Другі страви Болгарська кухня

Овочеве асорті по-корейськи

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1200 - переглядів
80 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Овочеве асорті по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей салат славиться своїм чудовим смаком, овочеве асорті, апетитне, а головне насичене корисними речовинами. Овочеве асорті по корейськи - відмінна страва з корейської кухні, але вона назавжди вже поселилася в меню і у багатьох наших господинь.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочеве асорті по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії62 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під проточною водою молодий цукіні (потрібно обов'язково вибрати молодий овоч, щоб було якомога менше кісточок), а потім за допомогою спеціальної овочерізки наріжте частину його в тонкі так звані спагетті, а другу частину наріжте тонкою соломкою. Покладіть нарізаний овоч в глибоку миску.

Крок - 1
02

Далі очистіть від хвостика і серцевини болгарський перець, ретельно вимийте його, а потім на обробній дошці наріжте тонкою соломкою або невеликими шматочками. Надішліть нарізаний перець в миску до цукіні.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від шкірки моркву, натріть її на самій великій тертці, а потім так само відправте в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Далі в спеціальну ступку для подрібнення засипте сухий коріандр, покладіть попередньо очищений від лушпиння дрібно нарізаний часник, а потім товкучкою добре перетріть вміст, до однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Перекладіть утворену суміш в невелику миску, потім засипте в неї сушений базилік, мелений імбир і прованські трави. Потім приперчіть вміст чорним меленим і червоним перцем, додайте сухий мускатний горіх.

Крок - 5
06

Далі засипте в миску цукор, трохи присоліть, залийте рослинне або оливкове масло, яблучний оцет і вінчиком ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної рідкої маси.

Крок - 6
07

Тепер залийте утвореною сумішшю раніше подрібнені овочі, ретельно перемішайте, а потім накрийте ємність харчовою плівкою і відправте в холодне місце на 6 годин. Можна і на всю ніч.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу ще раз ретельно перемішайте настояний салат, а потім розкладіть його в попередньо стерилізовані банки і закатайте щільно кришками.

Крок - 8
09

Далі застеліть глибоку каструлю кухонним рушником і помістіть в неї банки з салатом. Потім залийте в каструлю воду, відправте на плиту, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні близько 25 хвилин.

Крок - 9
10

Овочеве асорті по - корейськи на зиму готове. Салат можна подавати з гарніром або м'ясом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Перці фаршировані фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Перці фаршировані фаршем 65 4 3 з 5 - детальніше -
Варене згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Варене згущене молоко 55 1 3 з 5 - детальніше -
Курка з ананасами і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Курка з ананасами і сиром 50 2 3 з 5 - детальніше -