Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Українська кухня

Овочевий літній суп

( 4.8077 4 526 26 оцінок)

3572 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Овочевий літній суп - покроковий рецепт, фото 1

опис

Готування супу - процес творчий. У суп можна додавати найрізноманітніші інгредієнти. Його можна створити густим, рідким, прозорим, гострим або дієтичним. Останнім часом стали популярними овочеві супи. Тому пропонуємо вашій увазі рецепт овочевого річного супу зі шпинатом. Використовуючи свіжі овочі, ви створите багату поживними речовинами страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Овочевий літній суп " (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії28 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

На самому початку виберіть каструлю, в якій будете варити овочевий суп зі шпинатом. Поставте її на плиту, налийте на дно невелику кількість рослинного масла, запаліть маленький вогонь.

Крок - 1
02

Візьміть селерe. Це овоч, який вважається винятковим продуктом з негативною калорійністю. На перетравлення цього овоча організм витрачає більше калорій, ніж він отримує, вживаючи його. Помийте селерe під проточною водою, промокніть рушником. Наріжте на кухонній дошці невеликими кубиками. Киньте подрібнену селеру в каструлю з розігрітим маслом, посоліть за смаком. Періодично помішуючи, тушкуйте на слабкому вогні протягом 5 - 7 хвилин.

Крок - 2
03

Поки готується селера, займіться морквиною. Виберіть найкрасивішу і рівну. Помийте її, почистіть і наріжте на кухонній дошці кубиками середньої величини. Киньте нарізану моркву в каструлю з селерою.

Крок - 3
04

Овочі, які ви вже кинули в каструлю, потрібно ще раз трохи посолити. А також приправити спеціями, в даному випадку використовуйте куркуму. Все добре перемішайте. Тепер прийшов час додати в каструлю з овочами рідину. Налийте потрібну кількість води і залиште нехай гріється.

Крок - 4
05

Коли вода в каструлі закипить, необхідно кинути туди стручкову квасолю. Ще в просторіччі її називають спаржевою квасолею. Це недостиглі боби квасолі звичайної. Довжина і колір стручків можуть відрізнятися в залежності від сорту. Найчастіше стручкова квасоля продається в замороженому або консервованому вигляді.

Крок - 5
06

Перемішайте вміст каструлі і залиште варитися на слабкому вогні протягом 5 - 10 хвилин. По закінченню цього часу зніміть каструлю з плити. Свіжий кріп сполосніть під холодною водою і обсушіть. Наріжте дрібно і частину киньте в тарілку, в якій будете подавати суп.

Крок - 6
07

До кропу додайте частину свіжого листя шпинату. Їх попередньо так само помийте і просушіть.

Крок - 7
08

У тарілку з нарізаним кропом і листям шпинату з допомогою ополоника налийте з каструлі гарячий овочевий суп. Накрийте зверху іншою тарілкою і дайте постояти кілька хвилин.

Крок - 8
09

Зніміть верхню тарілку і полийте вміст соком лимона за смаком. Незвичайний і дуже корисний овочевий суп зі шпинатом готовий. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гарнір з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з сочевиці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Тістечко «Еклер» - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко «Еклер» 40 3 3 з 5 - детальніше -